Mennyire megbízható az Expect terhességi teszt csík? Használta valaki már?
Figyelt kérdés
E hét pénteken legkésőbb kell meg jöjjön a menstruációm. Ma émelygés fogott el, ezért vettem egy tesztet és azonnal ki jött egy halvány rózsaszín második csík. Nem gyógyszertárban vettem hanem bio boltban. Lehet téves? Vagy mindegy hogy drogéria vagy gyógyszertári teszt?2016. márc. 21. 09:41
1/6 anonim válasza:
Lényegében teljesen mindegy. A halvány csík is csík, és még ugyan messze van a péntek, de azért lehet reménykedni, mert nagyon jó előjel. Ez azt jelenti, hogy valami elkezdődött a pocakban, kívánom, hogy minden folytatódjon is tovább. :)
2/6 anonim válasza:
Megbízható mindegyik, hiszen a hcg szintet mutatja ki, ez a dolga. Nem számít hol vetted a tesztet. Ha van csík, akkor az bizony pozitív és nem lehet tévedés :-) Gratulálok!
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gratulációt. Akkor fogok ismét tesztelni.
2016. márc. 21. 10:06
4/6 anonim válasza:
Attól függ, milyen az a halvány csík. Láttam már itt olyan halvány csíkot, amin semmi se volt, meg tök erőset is :)
5/6 A kérdező kommentje:
Látszik rózsaszín, nem olyan erősen de látszik.
2016. márc. 21. 11:32
6/6 anonim válasza:
Ez több, mint valószínű, hogy pozitív akkor! :) képet nem töltesz fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!