Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Félek tesztelni, nem akar...

Félek tesztelni, nem akar gyereket?!

Figyelt kérdés
26 éves vagyok. A párom is. 5 éve vagyunk együtt. Mostanában furán érzem magam, kimaradt a havim,és nagyon feszül a derekam, fáj az alhasam, a melleim majd leszakadnak. Azthiszem terhes vagyok, de nem merem megmondani neki. Nem akar még gyereket. Mindíg, azt mondja,hogy majd.Nagyon jól élünk, anyagilag is és egymással is . Nagyon szeretjük egymást, de félek, ha terhes vagyok ez elmúlik, becsapva érezné magát. Védekezünk, gyógyszert szedek, de mégis úgy érzem,hogy baj van. Kérlek segítsetek
2016. máj. 31. 07:54
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%

Jaj dejooo! Ugy orulok,hogy viszonylag ilyen jol fogadta!

Remelem nem kerdojelezte meg a teherbeesesed valoszinuseget gyogyszer mellett...!

Minden rendben lesz,odaig meg vissza lesz,ha majd uh.-on latja! Hat ha meg erezni is fogja a mozgasait! Biztos oke lesz minden!

Drukkolok es jo babavarast! :)

2016. jún. 2. 12:13
 42/46 A kérdező kommentje:
köszi szépen. kérdezte,hogy szedtem- e, mondtam, hogy igen. Szerintem még nem gondolta át, biztosan elöjön még, kíváncsiságból.
2016. jún. 2. 12:28
 43/46 anonim ***** válasza:

De jo h igy alakult :)

Igaz a mondás h akkor jön amikor jönnie kell

Minél közelebb lesz az időpont es nagyobb lesz a pocakod annál jo ban fogja érezni magat

2016. jún. 2. 13:04
 44/46 anonim válasza:

Szia.

En uj hozzaszolo vagyok..csak olvastam a kiirasodat.

Miujsag veletek azota??? :)

2016. jún. 22. 14:26
 45/46 A kérdező kommentje:
Szia,köszönöm,hogy érdeklődsz. Minden rendben velünk,a pocaklakó növöget, hála az égnek,nincsenek rosszulléteim. Éljük a mindennapjainkat. Párom is kezdi felfogni,hogy apuka lesz mindenkinek örömmel újságolja :)
2016. jún. 23. 07:10
 46/46 anonim válasza:

Juhhuuu:)

Gratulalok Nektek :)

Boldog babazast ;)

Utolso voltam

2016. júl. 4. 15:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!