Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki megszakításos védekezéssel...

Aki megszakításos védekezéssel esett teherbe, annál végül kiderült, hogy a párja valamennyire belelőtt a hüvelybe, tehát nem vette ki teljesen időben, vagy tényleg csupán az előváladéktól esett teherbe a nő?

Figyelt kérdés
Abban az esetben, ha a férfi húgycsövében nincs sperma, akkor az előváladék semennyi spermiumot sem tartalmazhat, és ha tartalmaz is, mert volt korábbi közvetlen együttlét, akkor is nagyon csekély az esély a dologra, hiszen ahhoz nagyon jó úszónak kell lennie a kis virgoncoknak, hogy bejussanak olyan mélyre, nem de?

2016. máj. 28. 10:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi 9 éve így csináljuk.Csak akkor lettem terhes amikor akartunk gyereket,akkor viszont a második hónapban összejött.

Ennek már hét éve.

2016. máj. 31. 09:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

4 eve szeretkezunk megszakitassal.

Minden egyuttlet utan pisil es megmosakszik. Ha ujra osszebujnank, mar nincs a hugycsoben spermium.

Nem is estem teherbe. (pedig amugy egy idoben nem bantam volna)

[link]

Nem tudom miert ugy tanitjak, hogy tartalmazhat. - mintha veletlenul lenne benne, amikor egyertelmu, hogy akkor van benna csakis, ha elozo magomlesbol maradt spermium a hugycsoben, egyebirant az elovaladekba nem jut a herekbol spermium.

Talan azert, mert inkabb biztosra mennek, nehogy az amugy is sok bugyuta ugy legyen vele, ah hat nincs benne mi baj lenne, aztan tobben lonenek be veletlenul.

Szemelyes megjegyzes - maskepp is nez ki szinre es allagra.

Szoval nem, a megszakitas NEM VEDEKEZES.

NE csinalja az, aki nem tudna bevallalno egy kisbabat.

De az elovaladek nem tartalmaz spermiumot.

2016. aug. 1. 02:06
 13/13 Anyuka300 válasza:
Meg szakításos módon védekezzünk és iker terheseg lett belole egyik családban sincs iker
2018. jan. 29. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!