Nektek mennyi idő után jött össze a baba? Mennyire gyakori, hogy már az első hónapban sikerül?
Figyelt kérdés
Most kezdtünk el próbálkozni a férjemmel. Próbálok nem rágörcsölni, de nagyon izgalmas a dolog, ezért nyilván foglalkoztat. Nem erőltetjük azért, csak akkor vagyunk együtt, amikor megkívánjuk egymást. :) Gondolom így kicsi az esélye, hogy már az első hónapban sikerüljön. Nálatok hogy történt? :)2016. máj. 27. 16:34
11/23 anonim válasza:
Én 3x voltam terhes. Mind a 3 alkalommal elsőre összejött.
Sajnos ebből 2x vetélés lett.
Mi jövőhónapba kezdünk hozzá a kistesóhoz.
Remélem megint összejön egyből.
12/23 anonim válasza:
A második próbálkozós hónapban estem teherbe.
13/23 anonim válasza:
Első hónapban, ahogy próbálkoztunk. :)
15/23 anonim válasza:
Akkor leírom én is! életemben 8-szor teszteltem pozitívat, mindegyik első hónapban sikerült! Az elsővel nem volt gond, aztán volt 6 kémiai terhességem (keresték a dolog okát), aztán a 8. szintén elsőre összejött és Ő már úgy néz ki nem kémiai :)
22 hkm
16/23 anonim válasza:
Első baba 2. Honapban, masodik baba szoptatas alatt valszeg az elsö ovulaciokor mert mintha ereztem volna, es a fiam 8 hos koraban estem teherbe.
18/23 anonim válasza:
kerdezo en is probalok nem ragorcsolni de nehez , szoval mi is babara varunk , de meg nem jott ossze , remelem kovetkezo honap sikeres lesz , vagy ez az ev :)
19/23 anonim válasza:
Az elso harom terhessegem az elso honapban osszejott, amikor nem vedekeztunk. Pedig teljesen spontan voltunk egyutt, amikor jol esett.
A negyedik alkalommal viszont 4 ciklus utan lettem terhes, pedig a szexualis eletunk meg mindig normalises rendben vagyunk ugyanugy egeszsegugyileg.
20/23 anonim válasza:
1. gyerek: 2.5 év
2. gyerek: 1.5 éve várjuk
Ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!