Mensiztem és a háziorvosom, mégis azt mondta csináljak egy terhességi tesztet kb.1 héten belül. Hogy van ez? Többi lent
kb 1 hete nem vagyok túl jól! Szédülés, székrekedés,puffadás,aluszákonyság,verejtékezés, alacsony vérnyomás(mérem). Elmentem a háziorvosomhoz tegnap,aki vérnyomást nézett (100/80-alacsony), cukorszintet (5,1-jó).Hasamat megnyomkodta (puffadt). Első kérdése az volt, hogy mikor volt meg a menstruációm! Május 21-én volt meg. Első nap 1 tampon is elég lett volna egész napra,másnap normálisnak mondanám sötét bordó színű, harmadik nap szintén 1 tampon is elég lett volna! Én úgy gondolom ez egy ilyen hónap volt,nem lehet mindig egyforma.Összeségében 2 napot volt meg.De arányában a 2 nap normális mennyiségnek tűnt! A háziorvos azt mondta ez nem jelent semmit, kb 1 hét múlva csináljak tesztet!4 napja elmúlt.A mensi jellegő görcsök megmaradtak.Mellem nem fáj. De iszonyat szédülök, alacsony a vérnyomásom ma is.Sokat izzadok,hőhullám,székrekedés,remegek is néha pedig eszek rendesen, sőt többet is.És nagyon nagyon sokat alszok,ha pedig nincs lehetőségem rá mert dolgozok akkor meg alig bírom tartani a fejem.Persze teljes laborra is elküldött, hormont is néz (TSH) és elküldött pajzsmirigy ultrahangra is.De azt mondta ő inkább terhességre gondol.
Járt valaki hasonló helyzetben?
Csak mondogattam az orvosnak, dehát mensiztem, nem lehet...mellem sem fáj...
1 hét, alig bírom kivárni
(szeretnénk babát,pedig most pont nem gondolnék rá....hiszen mesiztem)
Ha vannak tünetek akkor van Hcg is ami pozitiv tesztet mutat a
Szóval bátran csinálj nem kell kivárni hiszen a tünetek Hcg hormonoktok erednek
Köszönöm. Igazatok van. Végülis miért ne csinálnék tesztet. De hogy biztos legyen reggeli első vizelettel csinálom! Jobban szeretném, hogy baba legyen. Ha pajzsmirigy probléma akkor elkeserednék, mert akkor hogy lesz esély a babára. Egyszerűen csak ezt a mensit nem értem. De ahogy olvastam Tőletek, eloképzelhető.Létezik! Nem tudom a szerencsések közé tartozhatok e.
De jóóó lenne :)
Pajzsmirigy gond eseten is lehetséges kapsz gyógyszereket es ha nem olyan vészes sikerülhet mivel nem egy ismerősömnek jött úgy össze par hónap alatt
:) csak es jo kezelő orvos kell
Nagyon köszönöm!! :) Kicsit megnyugodtam!
Holnap reggel teszt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!