Védekeztünk, mégis ilyen lett a tesztem! Megnéznétek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Pharmatexxel védekeztünk párommal, már jó ideje ezt használjuk eddig nem volt gond, de most késik a menstruációm, már nyolc napja. Csináltam egy terhességi tesztet, (Romed) ami halvány pozitív lett.
Viszont mivel már jó ideje vártam a menzeszem, nem vagyok biztos benne, hogy ennyi késés után ez pozitív eredménynek számít?
2016. máj. 20. 21:06
1/13 anonim válasza:
Hm nem tudom. Halvanyan mintha ... Nade nyolc nap utan nem igy kene kineznie a pozi tesztnek.
2/13 anonim válasza:
Halvány pozitívnak néz ki. Időn belüli kép?
3/13 anonim válasza:
Holnap reggel csinalj masikat masfajtaval...nekem ez kicsit furinak tunik
4/13 anonim válasza:
Ennyi idő után egy nem túl érzékeny teszten is ugyanolyan erős második csíknak kéne lenni, szerintem csinálj másikat.
5/13 anonim válasza:
Ne haragudj ha nem jo hir, de nalam igy jott ossze a masodik. Azert hasznaltuk mert tudtuk h azoknak ajanlott akiknek nem baj ha becsuszik :) es sztem gratulalhatunk is nektek most.:)
6/13 anonim válasza:
1#
Nekem 10.napon lett halvany pozitiv.:)
7/13 anonim válasza:
8/13 anonim válasza:
Szerintem ez a csík vagy száradási vagy elázott, de nem pozitív! Láttam már jó pár pozi tesztet, az nem ilyen!
9/13 anonim válasza:
Legyszi ird majd meg az eredmenyt. Mi is Pharmatexxel vedekezunk...
10/13 anonim válasza:
Akarod mondani, ti is Pharmatexszel NEM védekeztek. Mert az kb annyit ér, mint halottnak a csók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!