Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Védekeztünk, mégis ilyen lett...

Védekeztünk, mégis ilyen lett a tesztem! Megnéznétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pharmatexxel védekeztünk párommal, már jó ideje ezt használjuk eddig nem volt gond, de most késik a menstruációm, már nyolc napja. Csináltam egy terhességi tesztet, (Romed) ami halvány pozitív lett.

Viszont mivel már jó ideje vártam a menzeszem, nem vagyok biztos benne, hogy ennyi késés után ez pozitív eredménynek számít?

[link]

2016. máj. 20. 21:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hm nem tudom. Halvanyan mintha ... Nade nyolc nap utan nem igy kene kineznie a pozi tesztnek.
2016. máj. 20. 21:08
 2/13 anonim ***** válasza:
Halvány pozitívnak néz ki. Időn belüli kép?
2016. máj. 20. 21:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Holnap reggel csinalj masikat masfajtaval...nekem ez kicsit furinak tunik
2016. máj. 20. 21:21
 4/13 anonim ***** válasza:
Ennyi idő után egy nem túl érzékeny teszten is ugyanolyan erős második csíknak kéne lenni, szerintem csinálj másikat.
2016. máj. 20. 22:21
 5/13 anonim ***** válasza:
Ne haragudj ha nem jo hir, de nalam igy jott ossze a masodik. Azert hasznaltuk mert tudtuk h azoknak ajanlott akiknek nem baj ha becsuszik :) es sztem gratulalhatunk is nektek most.:)
2016. máj. 20. 22:52
 6/13 anonim ***** válasza:

1#

Nekem 10.napon lett halvany pozitiv.:)

2016. máj. 20. 22:53
 7/13 anonim ***** válasza:

Kicsit szerkesztve....

[link]

Szerintem csinalj meg egyet...!

2016. máj. 21. 01:50
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a csík vagy száradási vagy elázott, de nem pozitív! Láttam már jó pár pozi tesztet, az nem ilyen!
2016. máj. 21. 07:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Legyszi ird majd meg az eredmenyt. Mi is Pharmatexxel vedekezunk...
2016. máj. 21. 09:23
 10/13 anonim ***** válasza:
66%
Akarod mondani, ti is Pharmatexszel NEM védekeztek. Mert az kb annyit ér, mint halottnak a csók.
2016. máj. 21. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!