A véleményetekre lennék kiváncsi, a barátnőmmel szerdán együtt voltunk, védekeztünk ovszerrel de a barátnőm mégis úgy érezte, hogy miután elmentem valami kifolyt, megvizsgáltam az oszert de nem volt lyukas. Rá egy napra megjött neki lehet terhesség?
Nyugi :)
Én pl speckón mindig menszesz előtt (is) szeretkezek egy jót a párommal, így másnap könnyebben megjön a havim, és nem késik, és vérmennyisége se horrorisztikus, és 3-4 nap alatt vége is van.
Olvass utána, a terhesség nem ilyen egyszerűen jön létre. Több mint 1 hét, mire egyáltalán beágyazódik a megtermékenyített petesejt (ondóval találkozik), szóval a terhességhez sok mindennek kell teljesülnie. A teszt sem mutat ki semmit, csak pár hét után.
Arról már nem beszélve, hogy akkor voltatok-e együtt, amikor a párod épp a termékeny napokban volt? Ezt is meg tudjátok nézni: [link] Vannak napok, amikor szinte 0% esélye van a teherbeesésnek, és van, amikor nagyon kell vigyázni, persze ezt is csak rendszeres menstruációnál lehet nyomon követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!