1. pozitív ovutesztes vagy 1. negatív ovutesztes napon legyünk együtt?
Figyelt kérdés
Kétnaponta együtt vagyunk peteérés környékén. Ma lett pozitív az ovutesztem, mára "esne" az együttlét is. A kérdés hogy ma vagy inkább holnap legyünk együtt? Hogy van nagyobb esély a babára? Azt olvastam hogy az se jó ha naponta együtt vagyunk...2016. máj. 24. 16:42
1/6 anonim válasza:
Legyetek együtt mindkét nap! A mai a fontosabb, de mit veszithetsz, ha holnap is együtt lesztek? Lehet hogy nem termelödik annyi sperma 1 nap alatt, de a kevés is több mint a semmi. Utána meg úgyis terméketlen időszak következik. Tehát ma mehet a rendes adag, holnap meg még egy kis utánpótlás :D
2/6 anonim válasza:
Ha ram hallgatsz, akkor legyetek egyutt, amikor jol esik.
3/6 A kérdező kommentje:
Alap esetben nekünk ezekben a napokban most elég nehéz összehozni hogy együtt legyünk mert a férjem éjszakás, tehát 9kor elmegy otthonról, a 7éves fiam meg jó esetben fél 9kor elalszik! 😃 Szóval ha egy napot össze tudunk hozni akkor már boldog leszek... 😊
2016. máj. 24. 17:35
4/6 anonim válasza:
Akkor ma este és holnap hajnalban :) 1. voltam
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
Csak az estéket tudjuk kivitelezni, mert mire reggel megjön a férjem addigra nekem indulnom kell dolgozni, tehát váltjuk egymást 😁
2016. máj. 24. 19:27
6/6 A kérdező kommentje:
Csináltam ma reggel is egy tesztet, ez még erősebb lett mint a tegnapi (pedig hajnalban voltam kint pisilni). A tesztcsík előbb kijött mint a kontroll és sokkal erősebb. 😊 Akkor holnapra várható az ovu, igaz?
2016. máj. 25. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!