37 napos ciklus normalis?
Figyelt kérdés
Mult honap 17en volt meg max 3napot,eleg gyenge verzessel.....legkesobb 30napra meg szokott jonni...de most semmi!A bal mellem faj inkabb, neha nyilal!Meg fog jonni....valamikor v mas lehet a gond....2016. máj. 24. 08:29
1/2 anonim válasza:
Ha a leghosszabb ciklusod is 30 napos, akkor már egy hete késik a mensid. Csinálj egy tesztet, ha baba, akkor biztosan kimutatja már! Az szerintem tök mindegy, fáj-e a melled, vagy sem. nekem hol fáj, hol nem. A terhességeim is teljesen mások voltak a tünetek szempontjából is. Volt, amikor semmit nem éreztem, volt, amikor mg akartam halni, olyan rosszul voltam.
2/2 A kérdező kommentje:
Okes... koszi szepen
2016. máj. 24. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!