Beágyazódási jel lehet a bizsergő érzés a hasban?
Nekem az volt az első gyanús jel, hogy többször is olyan érzésem volt, mint mikor hirtelen lefelé indul a lift és "csikiz" a hasam. Nevezhetjük bizsergésnek is. Fogalmam sincs, mi okozta, volt-e köze a beágyazódáshoz, de pár napra rá pozitívat teszteltem. Voltak apró szurkálások is.
Pecsételés nekem annyi volt, hogy egyszer a WC-papíron rózsaszínes-barnás szmötyit láttam, ennyi.
Nekem első két terhességemnél csak szurkálás, nyilallás volt, bár az inkább már a beágyazódás végén, mert az első szurkás napon már pozitív volt a tesztem.
Most harmadik terhességemnél viszont valószínűleg tényleg a beágyazódás kezdetét éreztem meg, 7. dpo-n egész délután olyan furcsa érzékenységet éreztem a méhemnél, mintha izomlázam lenne ott. Nagyon fura volt, de sikeres. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!