Nincs peteérésem? Mit tegyek? Mi lehet a gond?
Ovulacios teszteket vásároltam , ebben a hónapban kezdtem
Hőmérőzok is próbáltam de sokszor elfelejtem szóval az ebben a hónapban meg nem sokat segít amit eddig mérni tudtam...
Eddig teljesen negativ az összes nagyon ritkán van egy tok halvány második vonal dehát az semmi , nulla.
30-33 naposak a ciklusaim ,ma vagyok a 15.napon
11 napon kezdtem a biztonság kedvéért
Úgy voltam vele majd megjelenik 14-15. Nap körül de semmi es ez 30 naposnal számítana közép időnek !! Vagy májdnem annak, tehát mar sötétebb lenne a vonal vagy legalább lenne ..
Elso remelem nekem is igy lesz , nagyon aggódom , minden nap jobban
Második van ilyen alkalmazásom es nagyon szeretem
Holnap utánra tette a peteérés napját es azt mutatja két napja termékeny napok :)
Ebben a hónapban előbb jött meg egy nappal ritka eset szóval most 29 napos volt a ciklus előtte 32-32-33-31-32 :/
Csak 28 napos ciklusnal varhato kozepidoben, azaz 14. napon, de akkor sem feltetlenul.
30 napos ciklusnal 16. nap korul varhato, 33 naposnal 19. korul, de ez is csak korulbelul.
Nekem pl 27 napos a ciklusom es 15-16. napon van, mert nem 14 napos a lutealis fazisom, hanem 12 (ovulacio es kovetkezo mensi kozotti idoszak.)
Utolsó az nem semmi
Gondolom meglepett a dolog :)
Minden egészséges nőnél van egy évben 1-2 olyan ciklus, amikor nem lökődik ki a petesejt (bár az ovuteszt ezt nem jelzi, csak a hormonváltozást, hőmérőzéssel lehet csak biztosat tudni, vagy UH-s követéssel), de ezen nem kell kétségbe esni.
Mint már írták, még lehet hogy hamarosan meglesz, de ha nem,az sem baj. Ha egymást követő 3 ciklusod lesz ilyen, akkor érdemes kivizsgálódásba kezdeni, főként a az életkorod sem engedi a hosszas várakozást.
Életkorom? Tudod hogy hány éves vagyok? Egyébként hallottam persze h van par honapamikornem következik be de pont ekkor lenne amikor elkezdem
Bár most megnyugodtam h lehet h később lesz es meg teszel el továbbra is :)koszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!