Közvetlen az aktus után Pharmatex?
Figyelt kérdés
Először is leszögezném, nem véletlen nem vettem be eseményutánit. A párommal megszakítással csináltuk, az eleje viszont bement. A saját magam megnyugtatására azonnal raktam fel egy Pharmatex hüvelykúpot, mert volt itthon. Szóval ami a hüvelyemben volt, arra az már hatott. De vajon közvetlen az aktus során már juthatott fel is belőle?2016. máj. 23. 14:17
11/16 anonim válasza:
Csak, hogy legyen némi megnyugtatás is a termékenységgel kapcsolatban: 5 évig szeretkeztünk CSAK megszakítással. Egyetlen egyszer tudtunk együtt lenni abban a hónapban, mikor abbamaradt a védekezés. Elsőre terhes lettem. :) Pedig van itt minden: rendszertelen ciklus, hátrahajló méh, amit akatsz. :) Lehet, hogy csak eddig jól csináltátok.
12/16 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso. Bizom benne, hogy nalunk se lesz vele problema.
2016. máj. 24. 09:12
13/16 anonim válasza:
Mi is így használtuk múlt héten, nem értem mi bajotok. A semminél több. :) Most nem mindegy, hogy aktus előtt vagy aktus után 10 perc? :D
15/16 anonim válasza:
Nem mindegy,nagyon nem...
Ugyanis szex után már lófszt se ér,mert aki fel akar jutni,az már rég feljutott mire te leszállsz a fszról és betolsz magadnak egy pharmatexet! :-)
16/16 sara yellow válasza:
Bocs de tudtommal a spermák 2-5 napig is elélnek és mozgásképesek. És a Pharmatex az spermaölő nem? Akkor ezek szerint utána is lehet hatása nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!