Tennétek fel halvány pozitiv tesztet? Mi számit halvány pozitivnak és mi számit határozott pozitivnak?
Én csak ha a fény felé tartottam, akkor látszott. De már az is pozitív volt.
Ha egyértelműen első ránézésre látszik, akkor határozott.
Szerintem olyan erős sose lesz mint a kontroll csík.
Szia!
Én is így voltam vele anno, de ha már látod hol van a csík, akkor simán pozitív a teszt. Egyébként a HCG mennyiségéből meg tudják mondani, hogy "minden rendben" van -e. Valami olyasmit mondtak, hogy a xy mennyiségű hcg től már biztos az eredmény. Nem írok mennyiséget, mert nem tudom pontosan, és nem akarok hülyeséget írni neked. Amúgy egyik tesztemnél sem volt olyan erős a csík, mint a kontroll:))
Sok sikert és sok boldogságot a bébihez:)
kepfeltoltes.hu/view/100310/2010-02-22_07_16_24_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Most már sikerül remélem:-DD
Fene a technikába:-)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Na ennél a kérdésnél én vagyok az egyetlen aki képet raktam fel.Nézzétek meg milyen egy pozitív teszt:)))
Szóval aki azt írta,hogy nem lesz soha olyan erős egy csík,mint a controll vonal,ehhez mit szól?Erősebb a terhességet jelző csík,mint a controll:))))
Azóta 15+1 hetes kismama vagyok,akinek mozog a babája a pocijában:)))
Szia a dpo 16. napján teszteltem. [link]
21 hetes kismama
Szia kérdező!
Teszteltél azóta?Erősödött a csík?
15+3 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!