16 éves leszek júliusban és azt hiszem terhes vagyok az öngyilkosság megoldás?
Figyelt kérdés
A barátom munka nélküli és a szüleivel él nem tudnánk felnevelni abortuszra nincs pénzek és nekünk sem félek beszélni róla.Nem akarom ezta babát.Tudom nagyon felelőtlen voltam.2016. máj. 23. 03:18
11/13 anonim válasza:
Neked megoldas. A szuleidnek meg egy eleten at tarto pokol....
12/13 anonim válasza:
Szia!
Először is tesztelt, menj el orvoshoz mert az sem biztos mèg ezek szerint hogy terhes vagy. Az öngyilkosság semmire sem megoldás! Van egy hely, a várvavárt alapítvány, keresd fel a honlapjukat és ott el tudod őket érni. Ők pontosan az ilyen esetekre vannak specializálva és biztosan fognak tudni segíteni hogy megtaláljátok a megoldást. A szüleidnek pedig mindenképpen mond el szerintem, próbáljátok meg megbeszélni a dolgot.
13/13 anonim válasza:
nem! Olvass utána .. Ha nem szeretnéd a babát akkor abortusz ra szokás menni
Nem a szüleid életet tönkre tenni es a sajátos eldobni :)
Nyugodj meg es beszélj a szuleiddel :) lehet később gyereked ez miatt ne aggódj nem olyan rossz mar mint par eve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!