Melyik a jobb? Ha teazok, vagy ha kavezok terhesseg alatt?
Az a "szitu", hogy ha magasabb a vérnyomásod a terhesség alatt, akkor semelyiket, de ha váltasz 3in1 kávéitalra az elmegy..feketézel, akkor inkább egyet igyál..a tea ugyanez..
Ha probléma van a vérnyomásoddal, akkor mindegyik épp olyan káros a vérbőség miatt, ráadásul kihat a köldökzsinór lüktetésre is..nekem 100/50 alatti a nyomásom,még javasolták is.
Nekem van egy speciàlis orvosi könyvem abban ez àll:napi 1-2 csésze fekete kàvé vagy tea még nem àrtalmas.
Én bizony ittam fekete kàvét,ös teàt is felvàltva,nem lett semmi bajunk.
Az energia italt ne fogyaszd,az àrthat sokat
Érdekes, nekem is baromi alacsony a vérnyomásom, mégse ajánlotta senki, hogy nyomjam teli magam koffeinnel..... talán mert gátolja a kalcium felszívódását???
A teához egy tipp: ha lobogó forró vízzel leöntöd, és azt az első vizét kiöntöd, majd a már leforrázott teát áztatod a vízbe, amit megiszol, akkor az élénkítő hatása megmarad, de a koffein (vagy tein, nem tudom melyik van benne) az kimegy belőle, így biztos nem ártasz senkinek, és még élénkülsz is kicsit. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!