Lehet hogy össze jött a bébi?
Sziasztok.
A tegnapra nem vártam és szerencsére még ma sincs semmi, ha holnap sem lesz akkor 2-3 nap múlva tesztelnék hogy biztos legyen.
Viszont az utóbbi két napban elég sokat jártam pisilni mert mindig úgy ereztem hogy kell, mikor meg oda jutottam akkor alig jött egy-két csepp. Tapasztaltatok már hasonlót?
Egyenlőre más tünetem nem nagyon van, csak reménykedek hogy sikerült a baba mert mar három hónapja dolgozünk rajta.
Szoritok. Majd jelezz mi lesz :)
Mi is probalkozunk. Es enis pont ezt erzem hogy allando pisilhatnekom van. Sajnos ugyanezt a kerdest feltettem es vissza kaptam h csak sokat ittam biztos... Ne vedd fel a rossz valaszokat...!
Ha kesik lehet ra esely :)
Persze lehet, főleg ha pontosak a ciklusaid és tuti késik már. Szerintem nyugodtan tesztelhetnél, sokkal több értelme van, mint tüneteket figyelgetni, azok ebben az időszakban nem igazán jelentenek semmit.
Drukkolok!
Nekem ugyanez volt mikor terhes voltam de akkor is, amikor felfáztam. (De ahhoz járt kellemetlen érzés is pisilés közben.)
Több terhestünetem nem is volt 6 hetes koromig, csak a pisilési inger.
Tesztelj,tök fölösleges várnod,ha már meg kellett volna jönnie!
Még 2-3 napig akarsz ezen kattogni, hogy igen vagy nem???
Szerintem is tesztelj amint tudsz, reggel elso vizeletbol.:)
Drukkolok. De ha semmi akkor meg van ido. 3honap nem veszes egyaltalan.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!