Lehetek így terhes, van akinek így össze jött?
Èn nem voltam így de többszór azt olvastam itt is hogy vannak ilyen ritka esetek is. :)
Sok sikert a babához! ;)
Nem valószínű... A terhesség egyébként is két hét alatt jön létre, nem három nap alatt, semmi nem történhetett még, amitől fájnia kéne a hasadnak. Kicsi az esélye, hogy épp volt a petefészkedben egy MAJDNEM érett tüsző, ami az élettani érésen kívül ott várakozott és valamiért épp a ciklus elején megrepedt.
Nem azt mondom, hogy 0%, de szerintem inkább koncentrálj arra a verzióra, ami az élettani működésből következik, vagyis a kb. középidei ovulációra. Ha a 10. naptól együtt vagytok kétnaponta, biztos hogy lesz életképes spermium a petevezetődben, így totál mindegy, mikor reped a tüsző. A terméketlen időszakokban meg legyetek együtt amikor jól esik.
Én a kivételek közé tartozom. Menzi előtti napon voltunk együtt. Utána meg is volt a menzeszem. (Mi terveztük a babát.) Nem is teszteltem a következő menzi kimaradásig. Nálunk menzi előtti spontán peteérésből lett a baba.
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!