Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van rá esély, hogy terhes legyen?

Van rá esély, hogy terhes legyen?

Figyelt kérdés

Tegnap este szeretkeztem a barátnőmmel óvszer nélkül... Tudom, nagy hiba volt, de csakis azért mentem bele, mert azt mondta, hogy nemrég múlt el a menstruációja. Azután elkezdtem számolgatni, és 3 napja múlt el(az aktushoz számolva), de a kb. 14 napot a menstruáció első napjához kell nézni, nem? Az ő ciklusa meg tudom, rövidebb, kb 24-25 nap. Így a tüszőrepedése is hamarabb van, és ha így számoljuk akkor a teljes ciklus 7. napján voltunk együtt...

Van értelme aggódnunk?

2016. máj. 21. 10:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, az előbb voltunk ügyeleten, és meg is vettük az esemény utánit. Jól írta az előző kommentelő, ezt egy életre megtanultam.
2016. máj. 21. 18:45
 12/20 anonim ***** válasza:
Érdekes hogy egy pasi igy számon tartja az ovuláciot....
2016. jún. 2. 20:42
 13/20 anonim ***** válasza:
Miért emelted ki a kérdés. Nem vált be az esemény utáni?
2016. jún. 3. 10:52
 14/20 A kérdező kommentje:

A kérdés kiemelése véletlen volt, egy másik teljesen más témába tartozó kérdésemet akartam.......

Igen, számon tartom az ovulációt, vicces mert biológiából fogok emelten (újra)érettségizni, és részben ez is követelmény(nem, nem az, hogy ismertessük a barátnőnk nemi ciklusának időpontjait), hanem maga a női nemi ciklus minden részletével együtt.....

A tabletta óta semmi különös nincs, azóta nem jött meg(se teljes, se részleges), tehát semmi. Utánaolvastam, és nem ritka (EllaOne) tablettánál az egy hetes csúszás, sőt a teljes elmaradás sem.

Ja igen. Soha nem fogok ilyen elcseszett baromságot csinálni.

2016. jún. 3. 15:52
 15/20 anonim ***** válasza:
Teszteltetek azóta?
2016. jún. 3. 19:47
 16/20 A kérdező kommentje:
Még nem, de úgy tudom(lehet rosszul), hogy rendes vérzées előtt legkorábban 5 nappal lehet, és ezt is a szuper érzékennyel
2016. jún. 4. 17:07
 17/20 Vilcsianyuja ***** válasza:
Hello! Nyilván egy normál ciklusban így van értelme, de ez nem egy normális ciklus. A gumi nélküli akció pont 2 hete volt, nagyon is van értelme most tesztelni.
2016. jún. 4. 19:55
 18/20 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, megy a teszt!
2016. jún. 4. 20:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Mi lett a teszt eredménye?
2016. jún. 5. 10:07
 20/20 A kérdező kommentje:

Végül is ma történt meg a teszt, ami szerencsére negatív lett, de rá 1 órára meg is jött neki... így biztos hogy vagy nem volt megtermékenyítés...

Tanuljatok a példámból, és ne legyetek ekkora barmok!!!

2016. jún. 7. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!