Van rá esély, hogy terhes legyen?
Tegnap este szeretkeztem a barátnőmmel óvszer nélkül... Tudom, nagy hiba volt, de csakis azért mentem bele, mert azt mondta, hogy nemrég múlt el a menstruációja. Azután elkezdtem számolgatni, és 3 napja múlt el(az aktushoz számolva), de a kb. 14 napot a menstruáció első napjához kell nézni, nem? Az ő ciklusa meg tudom, rövidebb, kb 24-25 nap. Így a tüszőrepedése is hamarabb van, és ha így számoljuk akkor a teljes ciklus 7. napján voltunk együtt...
Van értelme aggódnunk?
A kérdés kiemelése véletlen volt, egy másik teljesen más témába tartozó kérdésemet akartam.......
Igen, számon tartom az ovulációt, vicces mert biológiából fogok emelten (újra)érettségizni, és részben ez is követelmény(nem, nem az, hogy ismertessük a barátnőnk nemi ciklusának időpontjait), hanem maga a női nemi ciklus minden részletével együtt.....
A tabletta óta semmi különös nincs, azóta nem jött meg(se teljes, se részleges), tehát semmi. Utánaolvastam, és nem ritka (EllaOne) tablettánál az egy hetes csúszás, sőt a teljes elmaradás sem.
Ja igen. Soha nem fogok ilyen elcseszett baromságot csinálni.
Végül is ma történt meg a teszt, ami szerencsére negatív lett, de rá 1 órára meg is jött neki... így biztos hogy vagy nem volt megtermékenyítés...
Tanuljatok a példámból, és ne legyetek ekkora barmok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!