Mekkora az esély hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátommal március 28-án voltam együtt. A gumi nem sérült, viszont utána hozzám ért kb.1 percig. Az elején nem volt rajta semmi, viszont a végén éreztem hogy kicsit nedves lett a hüvelyem körül. Ő azt érezte, hogy neki nem jött, de én nagyon félek, mert tegnap kellett volna megjönni a menstruációmnak de nem jött még meg :/ mit tegyek?2016. ápr. 5. 15:31
2/9 A kérdező kommentje:
Csinálnék én....de a napokban esélyem sem lesz mert sajnos olyan helyen tartózkodom ahol nincs ilyen lehetőség...teszten és nőgyógyászon kivül nincs más lehetőség erre?
2016. ápr. 5. 15:44
3/9 anonim válasza:
nincsen. De most olvastam el alaposabban, ennyi idő után még a teszt se mutatná ki. Ha addig nem jön meg, tesztelj egy hét múlva.
4/9 anonim válasza:
mikor volt az utolsó vérzésed? hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Rendszeresek-e?
A cikluson belül a peteérés utáni 14 nap fix, az előtte lévők a változók rendszertelen ciklus esetén. Nyilván peteéréskor a legnagyobb a teherbeesés valószínűsége. Ha nem jönne meg, akkor 1 hét múlva tesztelnék a helyedben, addigra megbízható eredményt kapsz.
Egyébként, ha abból indulok ki, hogy nekem mindkét terhességem több, mint fél év alatt jött össze... szerintem kicsi az esély rá, hogy babát vársz.
5/9 anonim válasza:
Egyébként a szex egy nedves dolog :D az lenne a fura, ha a végén sivatagi szárazságban lennél :D bocsi! :)
6/9 A kérdező kommentje:
Ez a dolog menzesz előtt pont egy héttel történt. a ciklusaim a naptárom szerint pontosan 25 naposak, most át állítottam 28-ra, hátha...
2016. ápr. 5. 15:56
7/9 anonim válasza:
Szerintem idegeskedsz, és ezért késik. Nem gondolnám, hogy várandós vagy. Én is jártam így... :)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) reménykedek..:)
2016. ápr. 5. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!