Az E-vitamin hogyan hatott a menstruációtokra? Ha nem volt baba megjött időbe, rendesen?
E vitamint ajánlott az orvosom. Ez volt az első hónapom.Holnapra nemvárom!
Nektek befolyásolta a mensit ha nem jött össze?Késett esetleg?Vagy csak pecsételgettetek?Vagy épp hogy erősebb volt?Vagy tovább tartott mint szokott?
Nálatok hogy hatott a mensis ciklusotokra?
Én elég sokmindent szedek, szóval nem tudom, hogy az E vitamin befolyásolta-e, vagy más, de nekem most már szép ciklusaim vannak, középidőben ovu, rá 14 napja meg megjön, barnázni nem barnázok előtte.
Viszont nekem nagyon gyengék voltak a mensijeim, és mikor clostyt szedtem, akkor csak maszatoltam, de olvastam, hogy valakinek meg se jött, mert annyira elvékonyította a méhnyálkahártyát, nekem azért maradt valamennyi abból a kevésből, már ez is vmi :) Amúgy a méhnyálkahártyám hónapról hónapra vastagabb, UH szerint.
De a változáshoz idő kell.
Köszönöm szépen! Én is closty hónap után kaptam! De csak 1 alkalommal szedtem, nem voltam jól tőle! E vitamint ajánlottak!
De ti hisztek ennek a cikknek?
Én csak a saját példámat tudom mondani: Első terhességemnél a pozitív tesztig napi 400 mg E vitamint szedtem, majd az első trimeszterben végig 100 mg-ot. A lányom szívének semmi baja, már 3 éves nagylány.
A második terhességem sajnos nem sikerült (itt nem szedtem E vitamint).
A ciklusomra semmi hatással nem volt az E vitamin szedése.
Nagyon köszönöm hogy írtál! Reménykedek én is hogy segített az E-vitamin :)
Sok jót hallottam!
De jóó! Az ilyet nagyon jó olvasni :)
Gratulálok!!
Bízom a legjobbakban én is!
1 hónapja szedem. Most meg kellett volna jönnie de 2 napja csak maszatolok. Mensi görcseim nincsenek. Néha kicsit. A mellem fáj nagyon edig ilyenkor már nem szokott.
Bármi lehet még de ha ma se jön meg rendesen holnap reggel csinálok tesztet.
Nem tudom mit higgyek. Bizakodok 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!