Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az E-vitamin hogyan hatott a...

Az E-vitamin hogyan hatott a menstruációtokra? Ha nem volt baba megjött időbe, rendesen?

Figyelt kérdés

E vitamint ajánlott az orvosom. Ez volt az első hónapom.Holnapra nemvárom!

Nektek befolyásolta a mensit ha nem jött össze?Késett esetleg?Vagy csak pecsételgettetek?Vagy épp hogy erősebb volt?Vagy tovább tartott mint szokott?

Nálatok hogy hatott a mensis ciklusotokra?

2016. máj. 20. 09:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én elég sokmindent szedek, szóval nem tudom, hogy az E vitamin befolyásolta-e, vagy más, de nekem most már szép ciklusaim vannak, középidőben ovu, rá 14 napja meg megjön, barnázni nem barnázok előtte.

Viszont nekem nagyon gyengék voltak a mensijeim, és mikor clostyt szedtem, akkor csak maszatoltam, de olvastam, hogy valakinek meg se jött, mert annyira elvékonyította a méhnyálkahártyát, nekem azért maradt valamennyi abból a kevésből, már ez is vmi :) Amúgy a méhnyálkahártyám hónapról hónapra vastagabb, UH szerint.

De a változáshoz idő kell.

2016. máj. 20. 09:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem semmi változást nem okozott.
2016. máj. 20. 10:00
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Én is closty hónap után kaptam! De csak 1 alkalommal szedtem, nem voltam jól tőle! E vitamint ajánlottak!

De ti hisztek ennek a cikknek?

[link]

2016. máj. 20. 10:05
 4/11 anonim ***** válasza:

Én csak a saját példámat tudom mondani: Első terhességemnél a pozitív tesztig napi 400 mg E vitamint szedtem, majd az első trimeszterben végig 100 mg-ot. A lányom szívének semmi baja, már 3 éves nagylány.

A második terhességem sajnos nem sikerült (itt nem szedtem E vitamint).

A ciklusomra semmi hatással nem volt az E vitamin szedése.

2016. máj. 20. 10:16
 5/11 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm hogy írtál! Reménykedek én is hogy segített az E-vitamin :)

Sok jót hallottam!

2016. máj. 20. 10:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez a cikk hülyeség, akkor beteg lenne a babák 80 %-a, rengetegen szednem E vitamint a próbálkozás időszakában, az orvosok is mindig ajánlják. Nem ajánlanák, ha veszélyes lenne. amúgy az első 6 hétben még nincs is tényleges kapcsolat a mama és baba között, már ami a táplálkozást illeti. Ki van ez találva, de ha esetleg pozitívat tesztelsz, akkor az orvos úgyis mondja, mi az, amivel le kell állni. Az előtt meg csak segít, vastagítja a méhnyálkahártyát, a férfiaknak is ajánlott szedni. Napi 400at
2016. máj. 20. 10:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia nekem hosszu ciklusaim voltak 36 naposak 2 honapot szedtem e vitamin lejebb rövidültek a ciklusaim 32 napra maj äprilisban 28.än volt pém amit végig éreztem elötte soha majd most mäjus 13 än nem värt elött 2 nappal pozit teszteltem ,5.honapban sikerült a baba
2016. máj. 20. 12:08
 8/11 A kérdező kommentje:

De jóó! Az ilyet nagyon jó olvasni :)

Gratulálok!!

Bízom a legjobbakban én is!

2016. máj. 20. 12:45
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Köszönőm prubáld ki te is nyugodtan veszteni nem vesztesz vele hát ha segít sejtmegújitó és segit a méhnyálkahártyának is hogy megfelelő legyen,nekem a védőnő igy hogy pizi lett a tesztem azt mondta már ne szedjem
2016. máj. 20. 14:02
 10/11 A kérdező kommentje:

1 hónapja szedem. Most meg kellett volna jönnie de 2 napja csak maszatolok. Mensi görcseim nincsenek. Néha kicsit. A mellem fáj nagyon edig ilyenkor már nem szokott.

Bármi lehet még de ha ma se jön meg rendesen holnap reggel csinálok tesztet.

Nem tudom mit higgyek. Bizakodok 😊

2016. máj. 20. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!