Van-e okom aggódni?
Tegnap együtt voltunk a párommal az együttlét végén észrevettük, hogy az óvszer bent maradt.
Vége kint volt osszefogtam és eltavolitottam. Ma megjött a vérzésem. Van e okom aggódni higy terhes vagy-e vagy sem?
Kérlek normalisan válaszoljatok, köszönöm :)
Szerinted monitoron keresztül beléd látunk? Ilyen esetekre van a 72 órás tabletta. Igen, el kell menni a nőgyógyászodhoz, elmondani mi történt, megvizsgál, felírja a gyógyszert, beveszed és megnyugszol. Ha szexelni van eszed, akkor a problémákat kezelni is legyen.
29N
Tudok olyanról, akinek ilyen balesetből lett gyereke. Vannak olyanok, akiknek menstruáció körül volt tüszőrepedésük és ezt az időszakot találta meg a spermium...
Van rá esély, hogy terhes legyéĺ, itt az a kérdés, hogy belefér-e egy nem tervezett gyerek az életetekbe?
Ha nem, akkor irány a nőgyógyászati ambulancia esemény utániért.
Az sajnos nem jelenti azt, hogy nem lehetsz terhes, mert ilyenkor még nem ágyazódna be a megtermékenyített petesejt, csak úton van a méh felé. Az leghamarabb is 6-8 nap, amikorra a vérzésed már várhatóan elmúlik. Habár ilyenkor vékony még a nyálkahártya, ha úgy van, be tud ágyazódni. Pont egy olyan kismamával voltam tegnap együtt nst-n, akinek kb. menstruáció környéki fogantatásból lesz gyereke.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!