Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy kis "simogatástól" ugye...

Egy kis "simogatástól" ugye még nem eshetek teherbe?

Figyelt kérdés
A párom nem rakta be nekem, csak egy nagyon picit a péniszével izgatta nekem lent, de tényleg egy másodperc volt az egész, ennyire azért nem erősek az előváladékban (már ha volt) található spermiumok, hogy ennyitől felússzanak, igaz? Plusz anális szex után TALÁN egy nagyon kicsi sperma a hüvelyemhez folyhatott, (de nem hiszem mert az oldalamon feküdtem, úgy nem igazán folyik odafele, inkább a fenekemen végig az ágyra) de azonnal le is töröltem, bár nem hiszem, hogy odament volna bármi is. Ezektől terhes ugye nem lehetek?

2016. máj. 18. 14:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Csokorba kéne szedni ezeket a kérdéseket, és pénzért mutogatni.
2016. máj. 20. 17:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Hogy mertetek gumi nelkul? Fuj.. en is a fertozestol felnek inkabb ..
2016. júl. 15. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!