Késik a menzeszem . Lehet reménykednem a babában? Bővebben lent
Még csak 2. napja késik!Tudom ez még semmi,még meg jöhet de azért írok hogy megkérdezzelek titeket,hogy volt-e ezek közül nektek is valamelyik tünet.
Tegnap tettem fel egy kérdést ezzel kapcsolatban 3-4 napja tojás nyákom van ami még eddig soha nem volt.Mindig vizes s folyásom és pecsételek előtte 2 nappal innen tudom,hogy meg fog jönni!Ez most elmaradt. Görcsöl a hasam szurkál és feszít nagyon néha.A melleim fájnak főleg hónaljnál és nagyon érzékenyek a bimbóim.De tudom ezek pms tünetek is lehetnek! Tegnap este nagyon görcsölt a hasam és reggel ingerülten keltem ebből gondolom,hogy meg fog jönni!Holnap reggel tesztelek ha ma még nem jön meg!Remélem baba lesz jó lenne!
Légyszi csak normális válaszokat tényleg tudom,hogy bármi lehet csak a tapasztalatok miatt érdeklődöm.Köszönöm
Szerintem is egy teszt megtudja majd mutatni
De lehet h meg az sem :) ha negativ lenne várj meg par napot es aztan ujra
Tankolni be otthonra par Facelle tesztet azok a legmegbízhatóbbnak
Háát, "kedves" 2-es! Szerintem te vagy a retardált, idegbeteg b...atlan p.csa! Borzasztó ember lehetsz, sajnálom a környezeted!
Kérdező!
Ebből még lehet bármi. Nekem öt napja késik, teszt negatív. A tüneteink viszont megegyeznek. Nekem pluszba annyi, hogy estére mindig felpuffadok. Még bizakodom ;)
Drukkolok! :)
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó neked pedig,hogy megvédtél! :) Holnap csinálok egy tesztet lesz ami lesz .Tovább úgy sem bírnám:Ha érdekel titeket az eredmény akkor este megírom,mert dolgozom egész nap. Köszi a bíztatást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!