Cintuskaa kérdése:
Babat szeretnek! Tobb mint 8honapja sikertelen. Ha a parom allando gyogyszert szed "TEGRETORT" ez befolyasol barmit is?
Figyelt kérdés
2016. máj. 15. 21:34
11/12 A kérdező kommentje:
A parom 3evvel ezelott volt rosszul azota nem . es az elott is csak 1 szoval 2x volt rosszul egesz elete soran. Kiskoromba megallapitotta az orvos hogy epilepszias vagyok . sose voltam rosszul . erre 2evre kiis vettek az epilepsziasok kozul . egyebkent egy nagyon nagyon turelmes ember vagyok. Egyaltalan nincs meg bennem semmi ami egy epilepsziasban. Az hogy neha elbambultam arra azt mondtak hogy rohamok van ... Aztan csak azert bambultam mert munkabol mentem iskolaba iskolabol munkaba es faradt voltam. Szoval nem hinnem ,hogy barmi is lenne.
2016. máj. 18. 07:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!