Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lesz ebből pozitív?

Szerintetek lesz ebből pozitív?

Figyelt kérdés

Csajok!

Három napja késik a mensim, ma megpróbáltam egy xepilt.

[link]

Szerintetek lesz ebből pozitív még, vagy erről a hónapról tegyek le, hogy sikerült ?

2016. máj. 14. 22:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom de nekem ez teljesen negatívnak tűnik 😢 majd legközelebb!
2016. máj. 14. 22:10
 2/17 anonim ***** válasza:
Negatív szerintem. Tesztelj pár nap múlva. Úgy kedd körül.
2016. máj. 14. 22:20
 3/17 anonim ***** válasza:
Első vagyok, én is 3 nap kèsés után teszteltem először de már látszódott a halvány második csík.De ha úgy gondolod pár nap múlva tesztelj újra.Egyèbként van terhességre utaló más tüneted?
2016. máj. 14. 22:24
 4/17 A kérdező kommentje:

[link]

Csak annyi, hogy kicsit fájdogál a derekam, és volt menzesz előtt egy két csepp barna folyásom. De csak világos barna, és egyszer tapasztaltam csak, wc papíron.

2016. máj. 14. 22:36
 5/17 A kérdező kommentje:
* esedékes menzesz előtt, ami ugye elmaradt :)
2016. máj. 14. 22:36
 6/17 anonim válasza:
En mintha latnek rajta egy nagyon halvany "szellemcsikot". Az en tesztem epp igy nezett ki ha jol emlekszem az esedekes mensi napjan. Csak en lattam mintha ott lenne, ra par napra egy masik teszten mar a ferjem is latta, egy het mulva pedig teljesen egyertelmu volt. Most 21hetes terhes vagyok :-) Szerintem ne add fel, par nap mulva tesztelj ujra!
2016. máj. 14. 23:05
 7/17 anonim ***** válasza:
En latok valamit, tesztelj holnaputan, 2naponta duplazodik a hcg szint.:) drukkolok!!
2016. máj. 14. 23:14
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyes vagyok, a második feltöltött képen már tényleg látni egy második vonalat is😄 Így mindenképpen tesztelj pár nap múlva!Drukkolok!
2016. máj. 14. 23:18
 9/17 A kérdező kommentje:
Jaj tényleg látjátok ti is? 😊
2016. máj. 14. 23:23
 10/17 anonim válasza:
Hatos vagyok. Kivancsian varom az eredmenyt, drukkolok! :-)
2016. máj. 15. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!