Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kizárt, hogy 2 hónappal a...

Kizárt, hogy 2 hónappal a missed ab után még maradt hCG, ugye? Terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Március közepén volt missed abom, már az első ciklusban zöld utat kaptunk a próbálkozásra.

Ma lett volna esedékes a 2. vérzésem azóta, de furán éreztem magam, és délutáni pisiből erős pozitívat teszteltem (Predictor Early).

Nagyon örülünk, de eszembe jutott, hogy mi van, ha ez még az előző terhességből maradt... De ilyen hosszú idő után már kiürült volna a hCG, ugye? Kizárt, hogy kimutassa a teszt.

2016. máj. 13. 17:15
1 2
 11/14 Chypes válasza:
Szia! Kivancsian olvasom a fejlemenyeket,mert nekem aprilis 15.en volt egy 12hetes missed ab-om.ra ket hetre mar szerelmeskedtunk,gondoltam en ugyse esek teherbe.tegnap teszteltem mert megoklendtem a cigitol. Es a digitalis teszt azt mondja 1-2hetes herhes vagyok.na ez most chg vagy siman csak azonnal ujra teherbe estem.
2016. máj. 14. 19:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, az erős pozitív az biztos baba ennyi idő után. Nekem április elején volt missed ab-om, az első mensi után teszteltem, kifejezetten ezért, hogy legyen egy negatív tesztem. Így tudom, hogy nincs már HCG a szervezetemben, ha lesz pozitív tesztem (remélem, hamarosan), akkor tudom, hogy az baba. Egyébként mi is zöld utat kaptunk az első mensi utántól 8. heti vetélést követően.
2016. máj. 15. 13:12
 13/14 A kérdező kommentje:

Na, csak ma jutottam el patikába. Épp az imént csináltam egy Gabriel tesztet. Szép erős pozitív.

Mindenkinek köszönöm a válaszokat, a biztatást!

Egyelőre nem tudok felhőtlenül örülni, aggódom, hogy nehogy megismétlődjön a vetélés... De a sors ellen úgyis tehetetlenek vagyunk, a kiküszöbölhető tényezőkre meg kaptam gyógyszert, úgyhogy reméljük, ezúttal szülők leszünk!

2016. máj. 17. 11:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Szuper! Gratulálok! Küldj nekem is egy kis pozitív erőt! Jó Egészséget!!!
2016. máj. 17. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!