Kizárt, hogy 2 hónappal a missed ab után még maradt hCG, ugye? Terhes lehetek?
Március közepén volt missed abom, már az első ciklusban zöld utat kaptunk a próbálkozásra.
Ma lett volna esedékes a 2. vérzésem azóta, de furán éreztem magam, és délutáni pisiből erős pozitívat teszteltem (Predictor Early).
Nagyon örülünk, de eszembe jutott, hogy mi van, ha ez még az előző terhességből maradt... De ilyen hosszú idő után már kiürült volna a hCG, ugye? Kizárt, hogy kimutassa a teszt.
Max 2-3 hétig marad a HCG, 2 hónappal később már biztos nem a korábbi terhesség miatt pozitív a teszt.
Gratulálok! :)
Nekem 6 hétig volt pozitív (igaz egyre halványult) a terhességi teszt, szóval nem igaz, hogy csak max 2-3 hétig lehet pozitív. Sok függ attól, mikor, hány hetesen történt a vetélés.
De mivel neked már volt azóta egy vérzésed, így szinte biztos, hogy nem az előző terhességből maradt HCG.
Gratulálok! :)
Köszönöm a válaszokat.
Kb. a 9-10. hét környékén halt el, és a 12. genetikai UH-n vették észre.
Azért is gondoltam, mert ezt a tesztet azzal reklámozták, hogy már a vérzés előtt 6 nappal jó eséllyel kimutatja a terhességet, szóval elég érzékeny. (Nincs rá írva konkrét szám.)
Keddig várok (pont most van hosszúhétvége...) aztán tesztelek még egyet.
Basszus, most olvasom, hogy a Predictornál tök sok az álpozitív eredmény... :(
Nem vagyok egy gyakorlott tesztelő, segítsetek: Ha a tesztcsík azonnal majdnem olyan sötét lett, mint a kontroll, és tegnap óta sem tűnt el, akkor az még lehet álpozitív??
Az erős teszt biztató, nagyonis. Használtam én is ezt a tesztet, nem csapott be, full negatív volt, túl korán csináltam.
De ha megnyugtat vegyél egy sima Facelle tesztet, az sose csapott be engem még és ahogy itt olvastam mást se, használtam már vagy 3x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!