Terhesség esetén is vannak menstruációra utaló jelek?
Évek óta megszakítással "védekezünk" általában, néha pedig gumival (főleg menstruáció előtt és után meg mikor épp úgy jön ki a lépés).
Általában 28 napra jön meg. Néha plusz/mínusz 1-2 nap eltérés. Évente egyszer-kétszer van, hogy 1 hetet késik.
Most 3 napja késik, de vannak jelei a menstruációnak. Például kipattanásosodtam, nagyobb fizikai megterhelésnél (pl.futás) begörcsölök, ingerlékeny vagyok, könnyen elsírom magam, jobban izzadok, hőhullámok stb.
Én inkább a stresszre gyanakszom, mint terhességre. Van itthon tesztem is, de pár nap késés miatt nem akarom elhasználni.
A kérdésem az lenne, hogy HA terhes lennék, akkor is jelentkeznének ezek a tipikus menstruációs tünetek?
Megjött tegnap, a teszt meg marad tartalékba. :)
Tudom, hogy terhességi tünet nincs még ilyenkor. Én pont az ellenkezőjére voltam kíváncsi hogy menstruációs tünetek lehetnek-e, ha fennáll a terhesség. Mert mindig az ellenkezőjét kérdezgetik, akik már babát szeretnének. De erről az oldalról még nem nagyon volt róla szó.
Azért köszi a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!