Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miben mas a masodik terhesseg?

Miben mas a masodik terhesseg?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat szeretnek,hogy kinek miben volt mas,peldaul az elsonel rosszullétetek a masokiknal jobb? Vagy hamarabb nott a pocak is,magzatmozgast mikor ereztetek eloszor. Szívesen olvasok torteneteket,ha van kedvetek irni. Koszi

2016. máj. 13. 09:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Sok mindentől függhet,pl a baba mentalitásától,a két szülés közt eltelt időtől,kismama lelki állapitától stb,stb.Nekem az első szuper volt,mindenkinek ilyet kívánok.hányinger csak a 3.hónapban.Finoman mozgott,éjjel hagyott aludni,napközben tenni-venni.A 2.baba erőszakosabb volt.Vele az első 3 hónapban hányinger,sokszor ólmos fáradtság.Kb a6-7.hónaptól nem tudtam előre dőlve enni,meg pl az asztalra könyökölni,mert befeszített.3.baba még több hányinger,ételundor.hasalji görcsök.a mozgását még nem nagyon tudom,jelenleg a 18.hétben vagyunk
2016. máj. 13. 12:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Eloszor is gratulalok neked es koszi ,hogy valaszoltal . En meg csak 6 hetes vagyok,de mindenki riogat,hogy milyen rosszul leszek,mivel az elsovel nem volt semmi bajom,tényleg egyszer sem hanytam meg semmi.
2016. máj. 13. 14:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Köszönöm,én is gratulálok és szép babavárást kívánok☺

Egyáltalán nem törvényszerű,hogy rosszabb lesz!A védőnő tud majd tanácsokat adni.Állítólag többször kell keveset enni és érdemes valamilyen kekszet mindig magunknál tartani.Ilyenkor mindenki nagyon okos a környezetünkben,mit hogy csinálj és mi fog történni ☺ jobb ha magadra hallgatsz,esetleg ténylegesen tapasztalt dolgokra,no meg szakemberre.

2016. máj. 13. 18:23
 4/4 anonim válasza:

Első terhességet végighánytam, rengeteget fogytam, sósat kívántam, hasam pici és hegyes volt, magzatmozgást kb. a 14.héten kezdtem érezni, és kevés volt a magzatvíz is, így kisfiam születési súlya éppen csak meghaladta a 2800 grammot, pár napot túlhordtam, és vákummal segítették világra.

Második terhességnél abszolút nem voltak rosszullétek, édeset kívántam, nagyobb, szélesebb pocakom volt, viszont a harántfekvés következtében szétnyílt a hasizmom és megnyílt a szeméremcsontom, a lepény mellsőfali tapadása miatt a magzatmozgást 16-17.héten kezdtem érezni, terhességi magasvérnyomás alakult ki, és nagyjából a 28.héttől folyamatosan voltak jóslófájások, keményedések, kétszer voltam kórházban miattuk, magzatvíz itt is kevesebb volt, majd 38.hétre született második kisfiam 3150 grammal.

Mindkét terhesség nehéz volt a maga módján, de ugyanakkor teljesen más is.

Könnyű terhességet és szülést kívánok.

2016. máj. 14. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!