Miben mas a masodik terhesseg?
Köszönöm,én is gratulálok és szép babavárást kívánok☺
Egyáltalán nem törvényszerű,hogy rosszabb lesz!A védőnő tud majd tanácsokat adni.Állítólag többször kell keveset enni és érdemes valamilyen kekszet mindig magunknál tartani.Ilyenkor mindenki nagyon okos a környezetünkben,mit hogy csinálj és mi fog történni ☺ jobb ha magadra hallgatsz,esetleg ténylegesen tapasztalt dolgokra,no meg szakemberre.
Első terhességet végighánytam, rengeteget fogytam, sósat kívántam, hasam pici és hegyes volt, magzatmozgást kb. a 14.héten kezdtem érezni, és kevés volt a magzatvíz is, így kisfiam születési súlya éppen csak meghaladta a 2800 grammot, pár napot túlhordtam, és vákummal segítették világra.
Második terhességnél abszolút nem voltak rosszullétek, édeset kívántam, nagyobb, szélesebb pocakom volt, viszont a harántfekvés következtében szétnyílt a hasizmom és megnyílt a szeméremcsontom, a lepény mellsőfali tapadása miatt a magzatmozgást 16-17.héten kezdtem érezni, terhességi magasvérnyomás alakult ki, és nagyjából a 28.héttől folyamatosan voltak jóslófájások, keményedések, kétszer voltam kórházban miattuk, magzatvíz itt is kevesebb volt, majd 38.hétre született második kisfiam 3150 grammal.
Mindkét terhesség nehéz volt a maga módján, de ugyanakkor teljesen más is.
Könnyű terhességet és szülést kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!