Kezdjek orulni vagy csak odakepzelem azt a halvany lehelletnyi vonalkát? Ti látjátok?
2016. máj. 13. 12:05
21/31 A kérdező kommentje:
Jajjj dehogy haragszom. Isten ments. De tenyleg sajnalom. Ezek a tesztek nagyon rosszak lettek. Amit netrol rendeltem az mind 2 csikos lett egy ido utan. De szurke meg feher. Ennek lett nemi rozsaszin beutese. De akkor egyaltalan mem elem bele magam. Koszobom meg egyszer a valaszokat. 🤗
2016. máj. 13. 13:46
22/31 anonim válasza:
nincs ott semmi a kontrollcsíkon kívül.
23/31 anonim válasza:
Kar h fekete feher a kep. Igy nem latom, h a masodik csik szurke ami szaradasi csik.vagy rozsaszin ami terhessegi csik.:)
24/31 A kérdező kommentje:
Fel tettem egy nem fekete feher kepet is alatta par kommenttel🤗
2016. máj. 13. 16:43
25/31 anonim válasza:
Szerintem meg elég gyanús hogy nemvárt napján bő fehér folyás mellett van egy ilyen tesztje. Ráadásul a fényképen mindig halványabb a csík. Szurkolok hogy igazam legyen.
😀
26/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Aranyos vagy🤗
2016. máj. 13. 19:42
27/31 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Csináltál új tesztet?
29/31 A kérdező kommentje:
Sajnos elment a baba.....elveteltem.
2016. máj. 21. 20:04
30/31 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, nekem is volt egy vetélésem tudom milyen rossz. De inkább az elején mint később legyen baj. Fel a fejjel biztos hamarosan jön a következő és gyönyörű babád lesz.
😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!