Kezdjek orulni vagy csak odakepzelem azt a halvany lehelletnyi vonalkát? Ti látjátok?
2016. máj. 13. 12:05
11/31 anonim válasza:
Én látom nagyon halványan, szerintem pozi lesz. 2 nap múlva tesztelj. Nekem is bő fehér folyásom volt
12/31 anonim válasza:
Örülni ne kezdj, de én látok valami nagyon halványat. Viszont nekem sok ilyen halvány kamucsíkom volt, mikor terhes voltam akkor egyforma erősségű volt a 2 csík 15. dpon. tesztelj holnap is, Facellét javaslok, szorítok!
13/31 anonim válasza:
Ennyi vakegeret!
Kérdező, látom azt amit te is, de nem tűnik rózsaszínnek, inkább száradásinak.
14/31 anonim válasza:
Akárhogy nézem,ez sajnos negatív..De ez még nem jelenti azt, h nem vagy terhes.! :) Lehet még a teszt korai volt,ismételj szerintem.:) Sok Sikert.!!
15/31 anonim válasza:
Én is látok egy halvány csíkot ha nagyon megnézem. Próbáld pár nap múlva, hátha. Nekem is nagyon halvány volt amikor meg kellett volna jönnie, de ennél jobban látszott. 2 napra rá már nagyon határozott pozi volt.
16/31 anonim válasza:
Ránagyitottam,látom is amit te,de szerintem ez csak stáradási csik lesz :( pár nap mulva ismételd meg,de sok reményt ne füzz hozzá
18/31 anonim válasza:
Nézd meg ezt,ez pozitív.a laborba ahol ma voltam vérvételen is egyből mondták,és a vérvételből 0 lett a hcg szintem.Utálatos,átvágós tesztek,az életbe nem veszek többet.
19/31 A kérdező kommentje:
Hat sajnalom utolso hogy nulla a hcg verteszt. Nekem azon kivul hogy lepten nyomon elalszom mas bajom nincs. Meg talan a cicik nem fernek el a melltartoba. De ezt csak most eszleltem hogy olvastam az egyik kedves kommentelot. Mindenkinek nagyon szepen koszonom a valaszat. Hetfon ujra teszt.
2016. máj. 13. 13:40
20/31 anonim válasza:
Ne haragudj ám,nem azért írtam hogy elvegyem a kedvedet,hanem azért hogy mennyire átverősek a tesztek,még a laborban is értetlenül álltak a dolog felett..Attól még neked nagyon sok sikert kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!