Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 hetes vagyok elvileg. Nincs...

5 hetes vagyok elvileg. Nincs semmilyen rosszulet, kivéve a mellbimbom fajogat. A kerdesem, hogy mar nem is leszek rosszul? Nagyon felek a hanyastol. Elso babammal nem ereztem semmit. Tényleg tökéletes terhessegem volt.

Figyelt kérdés
Csak szeretnek velemenyeket kinek ,hogy volt. Mikor kezdodtek ha voltak rosszuletek. Masoidik terhesseg tenyleg rosszabb,mint az elos? Vagy ez nem torvenyszeru? Es mit gondoltok aa femibion vitaminról? Koszi a valaszokat
2016. máj. 12. 15:16
 1/7 anonim ***** válasza:

En ha minden igaz,tegnap toltottem be a 6.hetet.

Oszinten? A lavort ide hozattam az agy melle es a ferjemmel hozattam be kolat (elvileg jo hanyingerre) es ameddig a lanyom epp csendespihenozik,en itt fekszem bent vele a szobaba parazva attol,hogy tuti mindjart hanyok 😐

Eddig semmi bajom nem volt...

Az elsonel viszont ilyenkor mar javaba hanytam vegig a 4.honapig.

Ugy tudom,van akinel 7.hetesen kezdodik.

Bar remelem legalabb te mentesulsz alola! Drukkolok,hogy tunet mentes maradj! :)

2016. máj. 12. 15:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Elsővel a 8. héten kezdtem hányni, most a 6. héten kezdődött. Még bármi lehet Nálad is.
2016. máj. 12. 16:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat. Es miben mas az elso es a második terhesség?
2016. máj. 13. 07:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én 7 hetes vagyok és semmi tünetem nincs!

Puffadok és nőtt a cicim, kijött pár pattanás, de semmi egyéb kellemetlenséget vagy fájdalmat nem érzek. Nincs hányingerem se.

Femibiont szedek, elégedett vagyok vele. :)

2016. máj. 13. 10:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszi a választ. En is most kezdtem el szedni a femibiont. Remelem nem leszek rosszul. Felek a hanyastol,mert van egy 2 eves lányom es nem akarok rosszul lenni mellette. Rpgron sir ha eszre veszi,hogy anya beteg
2016. máj. 13. 10:45
 6/7 anonim válasza:
Szia! Én 19 éve szültem az elsőt lányomat a másodikat 10 éve és semmi bajom nem volt... (a másodiknál gyomorégés)
2016. máj. 13. 12:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt. Eddig semmi bajom,csak mar nagyon varom az elso vizsgalatot,hogyy tudjam minden rendben van
2016. máj. 13. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!