Linkelnétek nekem olyan hőgörbéket ami azt jelezte nälatok hogy babäsak vagytok? Olyan is jöhet aminél nem lett baba csak akkor irjatok oda légyszives hogy melyik milyen
Figyelt kérdés
2016. máj. 11. 17:06
21/27 anonim válasza:
Ez igen🤗🤗🤗nagy gratula😍 Utolso voltam😀
22/27 anonim válasza:
1es vagyok.
nagy nagy gratula :) írj majd mindenképp ha voltál uh-n :)
23/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,irni fogok ígérem,szerinted mikor menjek el orvoshoz ápri 12.én volt utolso mensim első napja
2016. máj. 13. 21:00
24/27 anonim válasza:
Raersz akkor menni ha mar 8 hetes vagy. Ha elobb mesz nem magyon latnak swmmit. Es ugyis vissza hivnak. Tudom mert 5 gyermekem van mar. Vigyazz magatokra🤗🤗🤗
25/27 anonim válasza:
Kedves kérdező, esetleg valami tünneted van e már? vagy még csak a pozitiv teszt és az elmaradt mensi?
26/27 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam orvosnäl 4 hét és 2 napos vagyok 0,4cm es petezsäkot lätott 2 hét mulva megyek ujra uh ra,mondta hogy még nem sok idő telt el a nem värtam napjatol még barmi történhet viszont jol tettem hogy elmentem mert a munkahelyemem ragasztoval dolgozom igy kiirtak tappénzre mert veszélyes ,nem akartam volna ilyen korän menni mert most izgulhatok toväbb hogy minden rendben legyen de muszäj volt most varunk,tünetem csak annyi van hogy feszülnek keményednek a melleim kicsit fäjnak,faradékony vagyok sokat alszom és nem nagyon tudok hason mert olyan mintha egyszerre lennék felpuffadva és jol lakkva mikor mär nem fér beléd egy falat sem
2016. máj. 18. 10:02
27/27 anonim válasza:
1es vagyok.
gratuláááálok :)tudom nehéz ilyenkor várni,és sok minden történhet még,de ne erre gondolj, mert becsavarodsz :) minden rendben lesz.az elején változatosak a tünetek,az idő előrehaladtával lehetnek amik akkor jelennek meg. nekem a 8. hétig csak égett a gyomrom, néha fájt a cicim, puffadtam,de semmi más nem volt.meg persze a hasfeszülés a gigászi cystától. majd a 8.tól a 15.hétig hányingerem volt folyamatosan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!