Linkelnétek nekem olyan hőgörbéket ami azt jelezte nälatok hogy babäsak vagytok? Olyan is jöhet aminél nem lett baba csak akkor irjatok oda légyszives hogy melyik milyen
Figyelt kérdés
2016. máj. 11. 17:06
11/27 A kérdező kommentje:
A lényeg hogy elkészült :)
2016. máj. 12. 11:53
12/27 anonim válasza:
1es vagyok, az én görbém IR-es,pajzsmirigyalulműködéses és hiperprolaktinémiás görbe :D nekünk ez nem volt éles hónapunk akkor, csak jól éreztük magunkat :D előtte volt 2 ciklussal egy missed ab(9 hetesen elhalt ikerterhesség), majd azt megelőzőleg 4 héttel egy másik missed ab (6 hetesen elhalt ikerterhesség).
13/27 A kérdező kommentje:
Igy néz ki ma a hőgörbém szerintetek?
2016. máj. 12. 18:39
15/27 A kérdező kommentje:
1# sajnálom az elhalt terhességeidet biztos nagyon rosz volt neked akkor, én is megprobálok majd nem görcsölni rajt ha esetleg most nem sikerült
2016. máj. 12. 18:53
16/27 A kérdező kommentje:
Ma reggel teszteltem el se hiszem de pozitív lett :) 25 ös x-epilt használtam majd délután rakok fel képet
2016. máj. 13. 05:03
20/27 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek :)
2016. máj. 13. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!