Ovuláció lehet vagy terhesség?
Üdv, jelenleg külföldön vagyok nem tudok nőgyógyászhoz menni és csak LH tesztem volt :/
A múlt havi menzeszem kimaradt, mikor megkellett volna jönnie csak görcs, feszülés, fehér folyás, érzékenység 4 napig.
Ennek 17 napja most megint elkezdődött ugyanez kivéve, hogy erős tojásfehérjés folyásom van, gondoltam van lh tesztem azt megcsinálom délelőtti pisiből szinte azonnal pozitiv, sosem volt ilyen erős, mondhatni gyorsabban erősödött mint a kontroll csík.
Lehet, hogy kimaradt a menzesz és ez a következő havi ovu? vagy lehet jósteszt? Vélemények? :)
Hőmet sajnos nem tudtam mérni reggel, este megszoktam néha de az nem számit, multhavi egész menzesz alatt 37,2es átlag este, miközben régen 35,8as volt az átlagom, tegnap előtt este 36,2 volt a hőm este, tegnap este megint 37,2.
Bár tudom nemszámít hátha :)
Az elejen azt irod, hogy kimaradt a mensi, a vegen meg azt, hogy a mult havi mensidnel milyen volt a hod. Vagy csak en ertem felre?
A tenyleg kimaradt es maskor nem volt ilyen, akkor en inkabb terhessegre gondolnek.
De terhessegi teszt nelkulez csak talalgatas. Vegyel egyet es csinald meg.
bocsánat úgy értettem múlt havi "ciklus"-nál. :)
Régen rendszertelen volt de mostanában sikerült beállítani. Ezért is voltam tanácstalan. Gondoltam hátha volt valaki igy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!