Hogyan tovabb? Nem tudom honnan szedjek erot, hogy tovabb csinaljam ezt az egeszet?
Szia,
Megértelek nagyon. Én tavaly 8 hetesen vesztettem el a babukámat pont az uh elötti napon. Húúú de szörnyű volt. Igaz, én 3 hónap próbálkozás után estem teherbe. Mégis, a veszteség kimondhatatlan. Az idő pedig telt és nem vagyok már 25 éves, hogy sok legyen belőle. Kérdeztem a dokit, hogy de miért mi történhetett? Mire ő csak annyit tudott mondani, hogy az első terhességek 45%-a végződik így sajnos...hát ez engem nem vígasztalt és utáltam mindenkit aki osztotta nekem az észt, hogy biztos nem stimmelt valami és természetes szelekció meg hasonlók.
Közel egy év telt el mire teljesen váratlanul egy reggel elkezdtem hányni...
Most vagyok a 12. hétben.
Mit akarok ezzel mondani? Hogy az elöttem szólónak igaza van. Ő megcsinálta a helyet annak, aki meg fog születni. De elötte el kell gyászolni azt aki nem maradt. Én azt tettem és úgy frankón a libidómat is jól odavágta a veszteség.
Engem az is aggasztott, hogy mások 2 hónappal a vetélésük után már teherbe estek. Nekem meg csak teltek a hónapok. Decemberben még írtam a havimat, januárban meg már rohadtul nem érdekelt...szóval mikor kérdezték mikor volt meg utoljára csak kb.-t tudtam mondani furcsán is néztek rám.
Nagyon jó, hogy van rá bizonyíték, hogy rendben vannak a dolgok nállatok...és hamarosan pozitivat fogsz tesztelni megint és ő maradni fog.
Engem nagyon váratlanul ért, hogy babás vagyok. Eltelt pár hét, minden reggel róka van a műsoron...mégis alig hiszem el. El is neveztem csodababának. Neked is lesz egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!