Volt már valaki úgy h negatívat tesztelt mégis terhes volt!? A tesztem negatív de még mindig késik.
Figyelt kérdés
2016. máj. 9. 15:40
31/42 A kérdező kommentje:
én ma reggel teszteltem , negatív de már egy hete késik.. abban már nem reménykedem h baba van ...
2016. máj. 11. 09:54
32/42 anonim válasza:
én ahogy írtam ma voltam hcg vérvételen de holnap lesz eredmény nem tudom van e értelme tsztelni , tegnap ha negatív volt van esély hogyha babavan mutasson valamit? elég türelmetlen vagyok. teszteljek szerintetek?
33/42 anonim válasza:
előző vagyok, sajnos elkezdtem barnazni. menszi lesz :(
35/42 Zsizsi25 válasza:
Nekem ma megjött. Igaz kevesebb mint eddig de megjött
36/42 anonim válasza:
Az előző kérdéshez is írtam, sajnálom. remélem azért nem vagy annyira elkeseredve? Új hónap új remény. én csak picit barnázok, de biztosan meg jön. Az eredmény az holnap lesz, de szerintem az is felesleges volt. de még reggel nem volt semmi. :( szomorú vagyok, de már 17 hónapja sikertelenül próbálkozunk. jöhet a következő remény.
38/42 A kérdező kommentje:
Sziasztok!hát nekem még mindig nem jött meg! Ma egy hete késik viszont szerdán a tesztem megint negatív volt. Szerintetek remenykedjek még?
2016. máj. 12. 21:06
39/42 lara1214 válasza:
Kérdező mi ujsag veled?van baba?nekem 24napja kesik 2tesztem negativ.igaz szoptatok a babam 3honapos es amikor 6hetes volt megjottt de azota semmi...😕
40/42 anonim válasza:
Szia kérdező azóta mi újság van veled, van baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!