Lehetek terhes?
Szóval kb 14 hete voltunk együtt először és 9 hete utoljára a volt barátommal. Azóta 3 menstruációm volt (normális) és 4db x-epil teszt negatív lett (2-t 6 héttel az első együttlét után csináltam, kettőt pedig 5-6 héttel az utolsó után). Viszont a hasamban érzem az ér lüktetését állandóan és sokszor rángatóznak az izmok, ami korábban nem volt jellemző. Már elmúlt, de nagyon beteg is voltam. Az utolsó együttlét után sokszor éreztem csomót is a torkomban, néha pedig a derekam is fáj. Azért írom ki, mert tudtommal lehet menstruáció terhesség alatt és álnegatív tesztek is vannak.
Mivel a kapcsolatnak vége lett, szörnyű lenne egy terhesség.
Köszi a válaszokat!
egyáltalán minek csináltál ennyi tesztet?? pláne, ha védekeztetek..vagy te most teherbe akarsz esni?
oszintén, én sose csináltam tesztet..csak mikor eljutottunk oda, hogy na megprobáljuk.
Mielott szexelsz nezz utana a biologia konyvben a dolgoknak, h picit tajekozodj.
Nem vagy terhes! Nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!