Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Részegen teherbeesés. Milyenek...

Részegen teherbeesés. Milyenek az esélyi a magzatnak, hogy egészséges lesz?

Figyelt kérdés

Ha (nem alkoholista!, de) éppen erősen ittasan esik teherbe valaki véletlen (a férfi is ittas) és mielőtt megtudná, hogy terhes is fogyaszt alkoholt valamilyen mértékben, de miután megtudja és meg szeretné tartani, már természetesen nem fogyaszt alkoholt és a szoptatás alatt sem és ezerrel rákoncentrál a terhességre és a babára (szóval csak egyszeri kilengés volt) akkor mennyire esélyes, hogy valamilyen károsodás érte a babát?

Ettől még lehet egészséges?

Mik az esélyei, hogy ugyan olyan normálisan fejlődik, mint azok a babák akikre a terhesség előtt és a fogamzás alatt is rákészültek?

2016. máj. 8. 11:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is egy görbe.este sikerült összehozni a fiunkat (sikeres államvizsgát ünnepeltünk a férjemmel). Egy hét múlva is nagyon csúnyán berúgtunk, mert éppen banatunkban ittunk, hogy nem lehet természetes úton, de talán lombikkal sem baba, pont a születésnapomon beszéltük át az orvossal az összes vizsgálati eredményt. Három hét múlva a pozitív teszttel mentem hozzá. Mi is nagyon féltünk, hogy baj lesz, de megnyugtatott, hogy ebben az időszakban még nem árt. Persze utána már semmit nem ittam, és makkegészségesen született a fiunk, aki most már három éves.
2016. máj. 8. 12:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Semmi baja

Mivel amikor megtörténik az aktus akkor meg terhes sem vagy csak ra 10-14 napra akkora agyazodik be

Szóval nulla az esélye h baja essen

2016. máj. 8. 13:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Amúgy nem ertem miert pontoztalak le a kettest :D ....;)
2016. máj. 8. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!