A terhességi teszt negatív, mégsem jön meg. Miért?
Elég ideges vagyok, mert egyszerűen nem akar megjönni a mensim. 30.-án hagytam abba a fogamzásgátlót (akkor szakítottam), de pont akkor is fejeztem be egy teljes levelet, tehát másnap meg kellett volna jönnie.
Cerazette-et szedtem, tehát a hormonok elvileg nem kavarhatnak be annyira. Annyi igaz hogy a szakítás teljesen összetört lelkileg, de szerintem akkor is meg kellett volna már jönnie.
A másik problémám, hogy méregtelenítek/diétázok, mindenemből ment le, de a csípőm térfogata nőtt 2 centit két nap alatt.
Két tesztet is csináltam, az egyiket 1-én, a másikat 5.-én, mindkettő negatív. (két félét, az egyik digitális volt, a másik olcsóbb drogériás)
Hétfőn tudok csak időpontot kérni a dokihoz, addig is tudna valaki mondani valami okosat? :S :(
Doki megmondja mibaj
Lehet h cisztad alakult ki enis igyjartam miutan abbahagytam es a 28napos ciklusaim 31-33naposak lettek!
Amugy szakitas...idegeskedes. nem csoda ha a stressztől kesik. Relax!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!