Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5Hetes 5napos terhesnek kéne...

Ninike20 kérdése:

5Hetes 5napos terhesnek kéne lenem az utolso menstruáciohoz képest de a doki nem lat semmit?

Figyelt kérdés
Március 27-én volt az utolso menstruaciom 30-31 napos ciklusaim vannak.4 pozitiv tesztem van doki nem latott tegnap meg semmi felirta a duphaston gyogyszert napi 2db-ot kell bevennem. Azt mondta h terhesseget nem lát felirja ezt a gyogyszert h meghozza a vérzést szedjem be és ha nem jönne meg mégse menjek vissza és megnéz és ha mégis baba van akkor se aggodjak mert ez a gyogyszer állitolag ha baba van akkor erősiti ha nincs meghozza a vérzést. De a tesztek szépen erösödnek hogy hogy nem látott még semmit?
2016. máj. 6. 21:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem mondta annyit mondott h ha baba van megis akkor se aggodjak mert akkor erösiti. De akkor ha ez igy van visszamegyek mielött elfogyna a gyogyszer. Köszönöm h szoltál
2016. máj. 6. 22:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Utolsonak igaza van. AZ a gyogyszer tulajdonkeppen progeszteron. Ha abbagagyod leesik a progeszteeonszint (mint menszikor) es ez okozza a vetelest. Nekem is volt egy rosszul fejlodo terhessegem, amint abbahagytam a progi potlast masnap elveteltem :(
2016. máj. 7. 06:45
 13/16 Kitty12345 ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok csak nekem még nincs pozi tesztem. Nekem is azért írta a doki hogy meghozza. 5 napig kell szednem holnap veszem be az utolsót. Uccsó mensim márc 24.
2016. máj. 7. 14:43
 14/16 A kérdező kommentje:
Voltam ma dokinal es latta a petezsakot es benne az embriokezdemenyt :) Azt mondta 4-5 hetes terhes lehetek. De 16 hetig szednem kell a duphastont h ne legyen baj.
2016. máj. 12. 11:41
 15/16 anonim ***** válasza:
szuper. Boldog babavárást !
2016. máj. 14. 18:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :)
2016. máj. 14. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!