Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már olyan köztetek...

Happakubaby kérdése:

Volt már olyan köztetek akinek megjött rendes időben a menstruaciója de erősen vérzett? Teszteltem de negatív lett! Lehet baba? Vagy csak a hormonok jatszadoznak velem?

Figyelt kérdés

21. Napon voltam a barátommal el ia ment bennem aztán megjött időrea mensim

4. napig nagyon erös vérzésem volt aztán csekelyebb nő gyógy azt mondta nem lát terhességre utaló jelet viszont folyamatosan szúr a méhem alacsony a vernyomásom bármit eszek hányingerem van

2016. máj. 6. 17:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Meg is ultrahangozott?

Csak mert a jelek (nagyon erős vérzés főképp) utalhatnak miómára is... És azzal nem jó túl sokáig várni, főleg, ha babaprogramban vagytok, mert azzal elég nehezen fog összejönni.

2016. máj. 10. 06:38
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ!

Ultrahangos vizsgálat nem volt sajnos!:(

A tüneteim azóta sokasodtak mell-hát-derék fájdalom nappali émelygés néha erősebb szédülés hullámokkal!keveset eszem akkor is hányingerem lesz utána.

A minap a szoba ajtóig alig tudtam elmenni annyira szédültem.

Lehet h mégis baba?

2016. máj. 11. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!