Van itt olyan aki tobb mint 9 honap sikertelen probalkozas utan spontan teherbeesett?
Figyelt kérdés
Nekunk ez lesz a 9. honapunk es nagyon el vagyok keseredve, hogyha eddig nem sikerult akkor mar egyre kisebb az eselye hogy ezutan fog.
Esetleges pozitiv peldakat szivesen olvasnek. :)
Koszonom!
2016. máj. 6. 16:42
11/23 anonim válasza:
35.héten tragikusan végződött terhesség 2éve március.3hó pihi után újra próbáltuk.következő év júniusban pozitív teszt,de 6hetesen vetélés,missed ab.a doki a vetélés előtt folyamatosan csak tüszőt akart nézni,semmi egyéb vizsgálat.bemérgeltem magam,irány a másik orvos.a missed ab utáni 6 hetes vizsgálatnál az egyik petefészkem pcos jellegű.hormonvizsgálatra küldött,kiderült hogy inzulin rezisztenciám van.kb fél év gyógyszer szedés az ir.rezre +diéta,most 17.hetes várandós vagyok☺ mellesleg januárban kezdtem feladni,úgy gondoltam ha jőn a baba jön,ha nem akkor így jártam.ne haragudj hogy regényt írtam,de így talán alátámasztom amit javaslok:hormonvizsgálat jó lenne,meg ha nem görcsölnél rá a baba kérdésre
12/23 anonim válasza:
Tavaly januárban kezdtük el a babaprojektet, idén márciusban sikerült, tehát a 15.hónapban. Tavaly év végén kivizsgáltattuk magunkat, minden rendben volt mindkettőnknél. jó tanács a türelem és ne görcsölj rá. (Tudom mindenki ezt mondja ,de tényleg bejön!)
6hkm
13/23 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok, koszonom es gratulalok mindenkinek!
Probalok nem ragorcsolni, de egyelore meg nem jottem ra, hogy azt hogy kell. :)
2016. máj. 6. 21:52
14/23 anonim válasza:
Egy évig próbálkoztunk, már időpont volt kivizsgálásra, előtte való héten tudtam meg hogy terhes vagyok, ráadásul spontán ikrekkel. Ma már 10 hónapos a két csajszi. :)
15/23 anonim válasza:
Atlag egeszseges huszonèveseknek 8-12honap alatt sikerul , ez a tavalyi felmeres.:)
16/23 anonim válasza:
Szia 48 hónap próbalkozas utan estem spontán teherbe!ne keseredj el!
17/23 anonim válasza:
Én pont a 9. próbálkozós hónapban lettem terhes, csak sajnos nem maradt velünk :( de a műtét után a 2. próbálkozós hónapban ismét sikerült, és most 22 hetes vagyok. Ne add fel, hamarosan jönni fog.
18/23 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat!
2016. máj. 7. 17:46
19/23 Cintuskaa válasza:
Szia . en is a 9. Honapba vagyok varakozasilag a kis babara. Pont most itt ulok a nogyogyasznal mert megszeretnem magam vizsgaltatni . nagyon izgulok es remelem sikeres lesz az eredmeny. De ha ez megnyugtat akkor leirom az en kereszt szuleim . 9es fel evet vartak mire megtapadt az elso gyerek . engem ez inkabb mondjuk megremisztett mintsem megnyugtatott. De vegulis egeszseges.babajuk lett. :)
20/23 Nanniikaa válasza:
Mi is a férjemmel most vagyunk úgy hogy 9.honapja próbálkozunk sikertelenül.én rászántam magam h kérjek egy teljes vizsgálatot h megnyugodjak nincs e bajom meg persze fura a mostani menzeszem így megtudom azt is h miért.:) Ha félsz h valami baj lenne miért nem kérsz egy ilyen vizsgálatot? Hátha tudnak segíteni hogy könnyebben teherbe ess :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!