Lehetséges ez? Folytatása lent.
Ez az első hónap,h. ovutesztelek.Ma vagyok a ciklusom 13. napján. Tegnap ovuztam először, amin nagyon nagyon halvány volt a tesztcsík.Tehát az értelem szerűen negatív.Most csináltam ovut megint, amin egyből kijött a két csík, és a teszt erősebb a kontrollnál.Akkor az azt jelenti,hogy 24-36 órán belül ovulálni fogok?Lehetséges az,hogy tegnap még alig volt vonal, már meg teljesen pozitív?Vagy ez nem függ össze egymással?Ma sok krémes vizes folyásom van, tegnap még teljesen száraz voltam.Ja és az befolyásolja az eredményt, ha reggeli első pisi óta most wc-ztem először?És az,ha a mai tesztet 1 órával hamarabb csináltam meg, mint tegnap?
Bocsi a sok kérdésért, de még nagyon zöldfülű vagyok ebben a témában.És mikor legyek együtt apával?Ma este vagy holnap reggel?
Köszi a választ!Hát természetesen akciózunk.Lehet ez volt a baj, hogy a ciklusom 12. 13. napján nem szoktunk együtt lenni apával, mert gyűjtögessük a sok jóminőségű spermát félidőre, azaz a ciklusom 14-15-16 napjára.
Ugyanis a kérdésemben nem jól írtam, szóval a ciklusom 12. napján vagyok ma.Megsem álmodtam volna,h. ilyen hamar lenne ovum, számomra azért ilyen felfoghatatlan ez a pozi teszt.Csak reménykedem h. napokig nem lesz azért pozi, olyan sokat olvasok ilyet ezen az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!