Van köztetek olyan aki 100% ra tudja, hogy pete érés előtt 4. Napi együttlétből fogant a babája?
Figyelt kérdés
Kedden volt pete érésem a párommal sajnos csak pénteken reggel és szombaton hajnalba tudtunk együtt lenni .. van remény? :(
21/N
2016. máj. 5. 12:52
21/28 A kérdező kommentje:
Bármi lehetséges :) !!szurkolok azért! Én megpròbálok nem rágörcsölni , ugyanis fiatalok vagyunk nem csúszunk ki az időből :)
2016. máj. 19. 22:39
22/28 anonim válasza:
Igértem, hogy írok. Sajnos nekem is megjött ma, így helyesen gondoltam, hogy kuka a május hónap...nem baj, majd júniusban talán összejön.
23/28 A kérdező kommentje:
Nekem már mostanába van a kövi ovum nem nézem teszten hanem a minden másodiknapi együttlétet "alkalmazzuk"... :) hátha.... miòta pròbálkoztok?
2016. máj. 28. 23:07
24/28 anonim válasza:
Még csak március óta, akkor telt le a "várakozási idő" és adott zöld utat az orvos.
Ez már a harmadik gyerekünk lenne... Sajnos a kisebbik halva született 8 hónapra tavaly októberben (nem derült ki, mitől halt meg méhen belül). Nagyon szeretnék egy élő kistestvért a lányunknak, de már nem vagyok fiatal, így ha 2 éven belül nem jön össze, akkor egyke marad.
25/28 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom ami történt :( szurkolok neked ! Nekünk még első baba lenne..és a juniusi honapba derül ki, hogy összejön e második pròbálkozásra.igazábol ez az első igazi honap mer egyutt tudunk lenni amikor akarunk :)
2016. máj. 29. 21:21
26/28 anonim válasza:
Hát hajrá! Első lányunk is júniusban fogant, márciusban született. Imádni való természete van. Hátha nekem is összejön még újra egy márciusi születésű gyerek!
27/28 anonim válasza:
Megint utolsó vagyok. Tegnap egyértelmű kétcsíkosat teszteltem. Megint márciusi gyerekem lesz, ha a jó Isten megsegít...
28/28 A kérdező kommentje:
Gratulálok !! ;) Nekem sajnos ez a juniusi honap se jött össze :(
2016. jún. 20. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!