Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztetek olyan aki 100%...

Van köztetek olyan aki 100% ra tudja, hogy pete érés előtt 4. Napi együttlétből fogant a babája?

Figyelt kérdés

Kedden volt pete érésem a párommal sajnos csak pénteken reggel és szombaton hajnalba tudtunk együtt lenni .. van remény? :(

21/N

2016. máj. 5. 12:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mi lett, mert mi ugyanígy jártunk. (A férjem külföldön dolgozik, így utoljára az ovu előtti 4. napon tudtunk együtt lenni). Tudom, nem sok esélye van, de a remény hal meg utoljára...
2016. máj. 17. 09:58
 12/28 A kérdező kommentje:
Nagyon izgulok!! Még mindig nem jött meg holnap tesztelek! Szurkolok nektek nagyon!! :) amugy nem tudom h az állandò rémálmok is tünetnek számitanak e de már napok òta rémálmaim vannak
2016. máj. 17. 10:43
 13/28 anonim ***** válasza:

Hát az jó jel, hogy neked már késik :-)

Nekem sajnos még sok idő van a nemvártig... A ciklus 5. napja éjjelén volt az akció, a férjem másnap elutazott. Én le is mondtam erről a hónapról, csakhogy valahogy "előbbre jött" az ovum a 9. napra (leesett a hőm és a teszt is pozitív lett), így eszembe jutott, hátha mégis...

2016. máj. 17. 11:19
 14/28 A kérdező kommentje:
Hát azabaj nállam a késés egyáltalán nem "csoda" mert kb. Minden 2.-3. Ciklusban szokott késni..inkább a fura tünetek ..na majd meglátjuk mi lessz :)
2016. máj. 17. 11:21
 15/28 A kérdező kommentje:
Nem birtam ki ..teszteltem sajnos negativ :(
2016. máj. 17. 18:40
 16/28 A kérdező kommentje:
Ezek szerint ezek menzi tunetek voltak :/
2016. máj. 17. 19:04
 17/28 anonim ***** válasza:
szerintem holnap reggel is csinálj tesztet, ennyire az elején talán még nem megbízható az esti tesztelés.
2016. máj. 17. 20:15
 18/28 A kérdező kommentje:
25 ös x -epil teszet használtam. Hát nem tudom mert olvastam pár komit itt GYK -n és van akinek már a 11.dpon kimutatta. Szóval mem nagyon reménykedek de várok még két napot hátha nem jön meg addig , azabaj érzem a menzi görcsöt tegnap òta :(
2016. máj. 17. 22:21
 19/28 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött :( ... nem baj ùj remények :) ez még csak az első probálkozásunk volt :) és ez is igy jott ossze , hogy ovu előtt jò pár nappal tudtunk együtt lenni. Azért majd îrj, hogy veled mi a helyzet :)
2016. máj. 18. 09:59
 20/28 anonim ***** válasza:
Rendben, írok majd. Ovu szerint május 30-án kellene megjönnie,de én nem nagyon reménykedek. (Az előző ciklusokban a megfelelő napokon voltunk együtt, és úgy sem jött össze, akkor hogyan történhetne ovu előtt 4 nappal...)
2016. máj. 19. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!