Ez lehet terhesség?
Vagy csak gyötörnek a gázok.. Komolyan már falra mászok ezektől a kérdésektől.
Adok egy tanácsot. Teljesen felesleges kérdezni. 1,5 héttel a menstruációd előtt pláne.
Ha 2-3 napot késik a menstruációd, akkor tesztelj. Ezen mi annyira kibszott bonyolult?
Szia.
Ilyenkor meg nincsenek ilyen tunetek. Nagyon nem hinnem h van eselye a babara.:)
Én most màr nem értem, hogy ezt és az ehhez hasonló kérdéseket, amik mostanàban itt mennek tinik teszik föl (mert akkor érthetőbb a tudatlansàg) vagy felnőtt nők, mert akkor elszomorító a tudatlansàg.
Ha 17.-én jött még a mensid és 28 naposak a ciklusaid, akkor elseje körül volt a peteérésed (ekkor van a legnagyobb esélye a teherbeesés nem). Ezutàn a beàgyazódàs 7-10 nap utàn történik meg, ami jàrhat pàr csepp vérrel és ezek utàn jöhetnek majd lassan élő a tünetek (de ha szàmolod a napokat, akkor nàlad még a beàgyazódàs sem történt még). Nagy valószínűséggel nem vagy terhes, de biztosat csak a mensid elmaradàsa utàn pàr héttel tud neked bàrki mondani és a teszt mutatni. A tünetek valami màs miatt lehetnek.
Én 14. dpon-n már éreztem a tüneteket (derékfájás, pisilés, fáradékonyság), a teszt is korán mutatott pozitívat. Szóval elvileg lehet, de ha 22.-e után voltatok együtt még két hét sem telt el, szűkön lehet szó terhességi tünetekről...buborékot pláne nem érezhetsz.
Tesztelni az elmaradt menszi napján vagy utána érdemes.
Szivesen.
Azt elfelejtettem h buborekokat vegkepp nem erezhetsz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!