Kedden megyek Pécsen a klinikára Dr Várnagy Ákoshoz meddőségi megbeszélésre. Mire számíthatok? Milyen orvos ő?
Valamilyen vizsgálat is lesz most, vagy csak beszélgetünk és mérlegeljük a lehetőségeket? Ilyenkor lesz beszélgetés az életmódról, ilyesmi? Fogalmam nincs mire számítsak, férjemnek is jönni kell velem.
Másfél éve próbálkozunk, kb. tudom mi a gond nálam, de úgy érezm másfél év alatt nem sok előrelépés volt nálam, a szakrendelésen nem úgy kezelik a dolgot ahogy szerintem kéne, nem fognak ezért furán nézni, hogy gyakorlatilag orvost váltok?
altatásban lesz a műtét, igen, és azért csinálja, hogy kiderüljön van-e elzáródás, de ha már ott van, megnéz mindent, hogy minden a helyén van-e. nagyon félek a műtéttől, de most sokkal nyugodtabb vagyok, mint 1 hete.
leleteket vinnetek kell, gondolom mondták, és tényleg nagyon rendes, korrekt volt! ja, csak kicsit várnunk kellett, mert műtött, csak szólok, hogy készüljetek rá, hátha ma is így lesz!
szurkolok nektek!!!!!!!!!
mindenképpen írj, mi volt!
nekem is abból lett elegem, hogy másfél év után is ugyanott tartunk, mint az elején. továbbra is gyógyszerrel tömött volna a doki és fél éve közölte, hogy majd nyáron lesz átjárhatósági. mire vártunk ennyit? na mindegy.
ha nálad nincs gond, akkor nem is kell papír.
örülök, hogy elmentem hozzá, mert tényleg történik vmi és tényleg nagyon rendes volt.
akkor várom a beszámolót délután!
sok sikert!
igen, ezen is mindig kiakadok, hogy vki csak úgy szül a nagyvilágba, lesz ami lesz!
figyelj! ne keseredj el! nem így kell hozzá állni! nektek elsőre sikerül. egészséges vagy, a többit meg bízd a dokira. mikor vágtok bele?
gyógyszerrel nem lehetett növelni a spermaszámot?
mit jelent az, hogy drágák a gyógyszerek? kb. mennyi?
szurkolok nektek!
ha van kedved tarthatjuk a kapcsolatot priviben. jó kibeszélni a dolgokat néha olyannal, aki szintén benne van.
amúgy az nagyon sok pénz. egy hónap alatt kell felkészülni rá? és egy havi gyógyszer ennyi?
sokféle gyógyszer kell?
azért kérdezek ennyit, mert nem tudom mi lesz a laparom eredménye és ki tudja még mi vár rám... jobb képben lenni!
igen, mi is pécsiek vagyunk!
nyugodjatok meg, hátha tényleg összejön így. Férjed szedjen E vitamint hátha hatásos. Nagyon szurkolok nektek,nem egy egyszerű dolog ez a lombik sem anyagilag, sem lelkileg!
kitartást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!