Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedden megyek Pécsen a kliniká...

Kedden megyek Pécsen a klinikára Dr Várnagy Ákoshoz meddőségi megbeszélésre. Mire számíthatok? Milyen orvos ő?

Figyelt kérdés

Valamilyen vizsgálat is lesz most, vagy csak beszélgetünk és mérlegeljük a lehetőségeket? Ilyenkor lesz beszélgetés az életmódról, ilyesmi? Fogalmam nincs mire számítsak, férjemnek is jönni kell velem.

Másfél éve próbálkozunk, kb. tudom mi a gond nálam, de úgy érezm másfél év alatt nem sok előrelépés volt nálam, a szakrendelésen nem úgy kezelik a dolgot ahogy szerintem kéne, nem fognak ezért furán nézni, hogy gyakorlatilag orvost váltok?

2010. ápr. 8. 13:46
1 2
 11/20 anonim válasza:
Én ma megyek hozzá a párommal. Kíváncsi vagyok, és izgulok, vajon nekünk mit mond majd. Neked nagyon-nagyon szorítok!! A lapar műtét azért lesz, mert tudod, hogy el van záródva, vagy épp azért, hogy megtudjátok el van-e záródva? Altatásban lesz a műtét?
2010. ápr. 14. 07:44
 12/20 A kérdező kommentje:

altatásban lesz a műtét, igen, és azért csinálja, hogy kiderüljön van-e elzáródás, de ha már ott van, megnéz mindent, hogy minden a helyén van-e. nagyon félek a műtéttől, de most sokkal nyugodtabb vagyok, mint 1 hete.

leleteket vinnetek kell, gondolom mondták, és tényleg nagyon rendes, korrekt volt! ja, csak kicsit várnunk kellett, mert műtött, csak szólok, hogy készüljetek rá, hátha ma is így lesz!

szurkolok nektek!!!!!!!!!

mindenképpen írj, mi volt!

2010. ápr. 14. 07:52
 13/20 anonim válasza:
Köszi. Nekem igazából nincs semmi papírom, mert az eddigi nődoki csak a peteérést figyelte egy darabig, aztán már azt sem, egyszer nézett hormont, de annak már legalább 1 éve. ezért is kerestünk mást. Izgulok érted, biztos rendben lesz minden! délután írok.
2010. ápr. 14. 08:04
 14/20 A kérdező kommentje:

nekem is abból lett elegem, hogy másfél év után is ugyanott tartunk, mint az elején. továbbra is gyógyszerrel tömött volna a doki és fél éve közölte, hogy majd nyáron lesz átjárhatósági. mire vártunk ennyit? na mindegy.

ha nálad nincs gond, akkor nem is kell papír.

örülök, hogy elmentem hozzá, mert tényleg történik vmi és tényleg nagyon rendes volt.

akkor várom a beszámolót délután!

sok sikert!

2010. ápr. 14. 08:09
 15/20 anonim válasza:
Szia, most értem haza, nagyon gyorsan megvolt, mert hamarabb be tudtunk menni a dokihoz. Tényleg nagyon rendes! Nekünk csak a lombik a megoldás sajnos, mert a párom spermája nagyon kevés, és abban is kevés a mozgékony! Kicsit elkeseredtem, mert elég drágák a gyógyszerek, és így sem biztos, hogy elsőre sikerül. Elég elkeserítő, hogy nekünk ilyen nehezen jön össze, mások meg eldobják a gyereküket. :-(
2010. ápr. 14. 12:55
 16/20 A kérdező kommentje:

igen, ezen is mindig kiakadok, hogy vki csak úgy szül a nagyvilágba, lesz ami lesz!

figyelj! ne keseredj el! nem így kell hozzá állni! nektek elsőre sikerül. egészséges vagy, a többit meg bízd a dokira. mikor vágtok bele?

gyógyszerrel nem lehetett növelni a spermaszámot?

mit jelent az, hogy drágák a gyógyszerek? kb. mennyi?

szurkolok nektek!

2010. ápr. 14. 13:08
 17/20 anonim válasza:
Egy próbálkozás 80-100 ezer forint. Az durva nem? Olyan fényesen nem állunk sajnos, úgyhogy remélem meg tudjuk oldani.
2010. ápr. 14. 13:18
 18/20 A kérdező kommentje:

ha van kedved tarthatjuk a kapcsolatot priviben. jó kibeszélni a dolgokat néha olyannal, aki szintén benne van.

amúgy az nagyon sok pénz. egy hónap alatt kell felkészülni rá? és egy havi gyógyszer ennyi?

sokféle gyógyszer kell?

azért kérdezek ennyit, mert nem tudom mi lesz a laparom eredménye és ki tudja még mi vár rám... jobb képben lenni!

2010. ápr. 14. 13:24
 19/20 anonim válasza:
A munkahelyi e-mail címemen vagyok regisztrálva, most otthon vagyok, úgyhogy, most nem jó a privi, de majd holnap bentről küldök jelet. Kérdésedre a válasz egyébként, hogy igen, 1 hónapra ennyi a doki elmondása szerint. Most én 25-re nem várom, hogy megjöjjön, ezért pénteken mennem kell vérvételre (hormon), aztán a menzesz 3. napján megint, páromnak is vérvétel (AIDS vizsgálat mindkettőnknek.) A 2. vérvétel után írja fel a gyógyszereket, úgyhogy kb. júniusban lenne a beültetés. Azt mondja a doki, hogy van akinél ilyenkor összejön spontán, mert megnyugszik a pár a tudattól, hogy mostmár minden rendben lesz. Hát az lenne a legjobb! Ti is pécsiek vagytok?
2010. ápr. 14. 14:31
 20/20 A kérdező kommentje:

igen, mi is pécsiek vagyunk!

nyugodjatok meg, hátha tényleg összejön így. Férjed szedjen E vitamint hátha hatásos. Nagyon szurkolok nektek,nem egy egyszerű dolog ez a lombik sem anyagilag, sem lelkileg!

kitartást nektek!

2010. ápr. 16. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!