Mi lehet az oka? Lehet, hogy terhes vagyok de megjön?
Figyelt kérdés
Már 3. hónapja megjön.Szeptember elejétől szeretnénk férjemmel a 2. babat.Az első majdnem 2 éves.Nem szedtem semmit születésétől megszakítással védekeztünk.Nem is szoptattam csak két hónapig.Mikor elkzdtük a kistesót "gyártani" rá két héttel meg is lettek az alhasi fájdalmas tünetek majd szép sorra émelygés reggeli rosszullét pont mint kislányommal de megjött megjött másodjára és most is már rózsaszínes váladékozásom van igaz még nem kellene megjönnie csak 4 nap múlva.A tünetek erősebbek és már előtejem is van .Tesztet csináltam másfél hónapja de-Nem is erőltetem mert a lányomat sem mutatta ki csak sokára szerintetek terhes vagyok vag meghibbantam?2007. nov. 13. 13:59
1/5 anonim válasza:
szia,
Biztos nem hibbantál meg. :)))
Menj el dokihoz és kérj erre vonatkozó vérvizsgálatot. Az tutira kimutatja, ha jön a kistesó. Szorítok.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Örülök, hogy ezt megkérdezted, mert énis ebben a cipőben járok. Még a tüneteink is stimmelnek. Nekem holnap kell megjönnie és már érzem, hogy kezd fájdogállni, bár eddigis éreztem. Van olyan családtagom, aki a terhességének a 4.hónapjáig menstruállt. Ugyhogy már nem tudok mit hinni. De kitartás a doki vagy egy teszt csak elárulja mi lehet. Sok sikert!
3/5 anonim válasza:
A másfél hónapja már régen volt. Csinálj még egy tesztet, vagy ha nem akarsz, menj orvoshoz. A vérvétel valóban kimutatja már nagyon hamar a terhességet. A tüneteid stimmelnek:-)
Reménykedünk veled.-)
4/5 anonim válasza:
Nagyon sok ember menstruál a terhessége alatt is, és ez bár hihetetlenek tűnik, de normális. Ha már 2 hónapja vannak jellemző tüneteid, a mensi ellenére is csinálj tesztet mindenképp, most már jeleznie kell!!! Drukk-drukk!
5/5 anonim válasza:
az elso olyan mikor kimarad jobb esetben egy 5 hetes terhesseg,most pontosan nem tudom hany hetes lehetsz,de ilyen tunetek mellett,regen megkellett volna ismetelni a tesztet,es okvetlenul orvoshoz menni.1-ha terhes vagy talan elkene vegezni a kotelezo vizsgalatokat,es uht,mivel mar 10 hete siman meghaladta,2-ha nem vagy az talan valami bajod van es kezelni kene nemcsak azert h teherbe eshess hanem az egeszseged erdekeben is.remelem terhes vagy es nem beteg ilyen tunetekkel es azt is h a baba is jol van mivel ennyi idosen,ugyertem ha tobb mint 10 hetes mar kiderulhetnek olyan bajok amik esetleg veteleshez vezethetnek vagy megszakitashoz.nem hiszem h meghibbantal,de azonnal orvoshoz mennek a helyedben.es ne haraguj h kisse nyersen fogalmaztam.sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!