Szerintetek lehetek terhes vagy csak annak a jele, hogy megjön?
Figyelt kérdés
Egy hét múlva kell megjönnie... a szokásos dolgok vannak: egy héttel előtte mindig elkezdek görcsölni, érzékenyebb elszek stb.... a barátommal már 2 hete élünk szexuális életet, minden alkalommal óvszerrel védekezünk. előtte és utána is megnézzük, hogy kivan/volt -e szakadva a gumi, de eddig nem volt még rá példa... mostanában szinte semmilyen alkoholt nem tudok meginni...:S valahogy hányingerem lesz mindentől.. de csak az alkoholtól... van valami összefüggés a dologban, vagy egyszerűen csak már nem bírom az alkoholt??2011. szept. 4. 03:12
1/17 anonim válasza:
Nyugalom!
1. valószínűleg nem vagy terhes
2. hozzáértés nélkül nem kéne szexelni
3. fiatalkorúan nem kéne alkoholt fogyasztani.
2/17 anonim válasza:
Nem vagy terhes, ne izgulj! Szerintem jól csináljátok, ettől jobban nem lehet védekezni nem tudom miről az előző válaszoló de mindegy. Nem kell ilyen nagy ügyet csinálni, csináljátok nyugodtan így tovább, nem lehet baj, nagyon körültekintőek vagytok.
3/17 anonim válasza:
Azt akartam írni, hogy "nem tudom beszél az előző válaszoló"
4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:)
2011. szept. 4. 11:48
5/17 anonim válasza:
Mit akartál írni?
Amúgy tudom mit beszélek, főleg abban, hogy 18 alatt nem kéne alkoholt inni. De lehet ebben IS tévedek.
6/17 A kérdező kommentje:
De ki mondta hogy 18 év alatt vagyok?:O:O
2011. szept. 4. 11:52
7/17 anonim válasza:
18 fölött azért általában többet tudnak az emberek ezekről a dolgokról.
8/17 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok vele, hogy lehet teherbeesni, de azért mégis félek...pedig legbelül énis tudom, hogy nem lehetek az, de biztos van sok emberrel, hogy beparázik.:)
2011. szept. 4. 12:22
9/17 anonim válasza:
Érett felnőtt emberek nem paráznak, hanem felelősséggel tesznek mindent, amit tesznek.
10/17 A kérdező kommentje:
Vannak akik egy picit paráznak. :)
2011. szept. 4. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!